B_Norbi Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 a következõben kérném a segítséget: Weboldalamat elkezdtem szerkeszteni, és olyan scriptet szertnék beszúrni, ami rádiógombos szavazást tesz lehetõvé. A Kérdésem az, hogy honnan tudok ilyen szerezni, lehetõleg ingyen?
Agent Smith Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Javascriptel meg tudod oldani. Ingyen és aránylag könnyen. Keress valami tutorialt, vagy valami helpet, vagy kész scriptet amit átvariálhatsz.
Maurer Jani Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sziasztok! Mint annyi hozzászóló én is segítséget várok. Rövid ieje tanulom a web-oldal szerkesztést és olyan akadály került elém, amit napok óta nem tudok elhárítani: Szeretnék web-tárhelyemen tárol flash videót beágyazni egy html dokumentumba úgy, hogy a videó lejátszását rövid (5 mp) bufferelés után elkezdje lejátszani (például mint a youtube-on). Eddig csak úgy sikerült, hogy várni kell, amíg a teljes állomány betöltõdik. Ezt bizony nem várják meg a látogatók. Van-e valamilyen követelmény szerver, vagy munkaállomás oldalon ahhoz, hogy ez megoldható legyen? Elõre is köszönettel: Maurer János
KGigi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Erre sajnos nem tudom a választ, de át tudod hidalni azzal, hogy feltöltöd a videót a youtubera és beágyazod az oldalba.
Maurer Jani Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Gondoltam rá, de nem túl elegáns, hogy ott virít a youtube ikonja...
Giraffe1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ActionScriptben le tudod kérdezni, hogy hol tart a betöltés, és amikor elért egy kívánt mennyiséget az elõtöltés, el tudod indítani. A Flash-sel én is csak most ismerkedem, de a megfelelõ topikban biztosan tudnak segíteni a "vérprofik".
Recommended Posts