Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Scriptek

Recommended Posts

Posted

a következõben kérném a segítséget: Weboldalamat elkezdtem szerkeszteni, és olyan scriptet szertnék beszúrni, ami rádiógombos szavazást tesz lehetõvé. A Kérdésem az, hogy honnan tudok ilyen szerezni, lehetõleg ingyen?

• 4 weeks later...
Agent Smith
Posted

Javascriptel meg tudod oldani. Ingyen és aránylag könnyen. Keress valami tutorialt, vagy valami helpet, vagy kész scriptet amit átvariálhatsz.

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Mint annyi hozzászóló én is segítséget várok.

Rövid ieje tanulom a web-oldal szerkesztést és olyan akadály került elém, amit napok óta nem tudok elhárítani:

Szeretnék web-tárhelyemen tárol flash videót beágyazni egy html dokumentumba úgy, hogy a videó lejátszását rövid (5 mp) bufferelés után elkezdje lejátszani (például mint a youtube-on). Eddig csak úgy sikerült, hogy várni kell, amíg a teljes állomány betöltõdik. Ezt bizony nem várják meg a látogatók.

Van-e valamilyen követelmény szerver, vagy munkaállomás oldalon ahhoz, hogy ez megoldható legyen?

Elõre is köszönettel:

Maurer János

Posted

Erre sajnos nem tudom a választ, de át tudod hidalni azzal, hogy feltöltöd a videót a youtubera és beágyazod az oldalba.

Posted

Gondoltam rá, de nem túl elegáns, hogy ott virít a youtube ikonja... :nem:

Posted

ActionScriptben le tudod kérdezni, hogy hol tart a betöltés, és amikor elért egy kívánt mennyiséget az elõtöltés, el tudod indítani. A Flash-sel én is csak most ismerkedem, de a megfelelõ topikban biztosan tudnak segíteni a "vérprofik".