Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hangkártya miatt nem kapcsol ki a gép, hanem újraindul

Recommended Posts

Posted

Helló!

Vettem egy ''high-tec'' (2200 Ft) hangkártyát (CMI8738). Azóta a gép újraindul, ha ki akarom kapcsolni. Nem kiakad vagy ilyesmi, hanem rendesen kijelentkezik, és újraindul. Lehetséges megoldás?

Kicsit megigazítottam a hardvereket, hátha valami rosszul csatlakozik és az okozza a bajt, de nem. Kétszer is újra lett telepítve a gép (elõtte teljes formázás), de nem múlt el. XP angol, Vista és XP magyar alatt is ugyanez a helyzet.

Sõt, most kivettem az elõbb a foglalatból, akkor rendesen kikapcsol a gép, de pl. mikor kikapcsolt állapotban - de feszültség alatt - visszatettem a kártyát, akkor már attól elindult a gép.

Érdemes egy másik foglalatban is kipróbálni?

Megoldható valahogy ez a hiba? Igazából más bajom nincsen vele, úgyhogy ha lehet, akkor ne azt javasoljátok, hogy vegyek mást...

köszi szépen!

Posted

Drivert feltelepítetted? Vagy csak az Xp-ben lévõt használtad?

Posted

Szia!

Köszi a választ. Igen, próbáltam a mellékelt CD-n lévõ driverrel is, és a legújabbal is. De driver nélkül is ezt csinálja...

Másik foglalatban is ugyanez a helyzet...

Posted

Kicseréltem a boltban a kártyát, a helyzet változatlan...

• 7 months later...
Posted
:mérges: Szia ,Én ugyanígy jártam Elõszõr azt hittem régi gépem a hibás ,ezért nem is foglalkoztam vele. Idõközben a családban lett még egy pc, gondoltam abba jó lesz. Ugyan ezt a hibát produkálta abban is. Felhívtam az üzletet ahol vettem, azt mondták ilyet még nem is hallottak.Bevittem nekik a kártyát, három nap múlva felhívtak hogy mehetek a kártyáért. MA adtak egy másikat azt mondták rossz ,ahogy beüzemelték lefagyasztotta a gépet. Nagy vidáman hazavittem beszereltem, a kártya szépen dolgozik, DE A GÉP ÚJRAINDUL.Felhívtam az üzletet, azt mondták keressek drivert. EZ sem segít.
Posted

Helló!

Sajnálattal hallom...

Én nem sokáig bírtam a próbálgatást, rászántam pár ezer Ft-ot és vettem egy használt Creative-et.

Üdv.