erdly Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hello lenne egy gondom van egy régi 300Mhzes 64 mbos gépünk. win 98 fut rajta. tettem bele egy planet lan karit hogy lehessen azon is netezni. ezt a routerrel kötöttem össze (D-link DI-624. Lan+wirelesses) a hálózat nem igazán akar múködni. elég sok mindent állitgattam rajta. annyit tudtam csinálni, hogy pingelgetem a routert, és válaszol, de internet, meg hálózat elvileg nincs. hogy kellene beállitanom? most már látom akik a hálózaton vannak. de net még minidg nincs. be állitottam hogy a net Lanos de nem megy sehogy pls help!
zotyi89 Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Sziasztok! Én nekem is olyan problémám van, hogy nekem is kéne segítság a routert be állítani 98-ra. Ugyan két gépen XP van azzal nincs is gond az internet is rendben. Csak nem tudom beállítani a routert hogy legyen helyi hálozat meg internet is a 98-on. Vagy ide a forumba vagy erre a címre küldjétek: zoityi89@t-online.hu már el a megoldást. Elõre is köszi Zolyi!!
pgyuf Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A PC World csak az újságjukban foglalkozik a userek problémáival, abból pénz van. Az, hogy 1 emberük átnézze naponta a fórumokon segitséget kérõk problémáit, arra már nincs erõforrás sem akarat. Csak a nagy szöveg, hogy használjuk a fórumaikat.
pgyuf Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Amúgy nekem sikerült megoldanom egy hasonló problémát. Az internet beállítás menüben egy varázsló van, ami megkérdezi a csatlakozás módját (LAN), van-e proxy. Majd ez után már letöltötte a weblapokat az explorer. Alap esetben nem kellene futtatni ezt a varázslót -szvsz-, de nekem ettõl lett jó.
Recommended Posts