Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Armed Assault (demo)

Recommended Posts

Posted

Most próbáltam volna ki a Armed Assault demót. De elindításnál ezzel a hibával megáll:

IPB kép

Neten ezt a találtam: Link. Ezt kell feltenni? Windows könyvtárban hova kell bemásolni? Readme a windows\system directory-t írja.

Örvendek a játék demónak. Régóta kiváncsi voltam rá, de lusta voltam letölteni. Szuper hogy felkerült a lemezre.

Posted

Ezt a dll file-t a windows\system32 mappába kell bemásolni. ;)

Posted

A sima system-be tettem és úgy is működik. Van különbség a kettő között?

Szegény 6600GT-m 1024x768 felbontáson 10-15 fps-el küzködik coop mapokon. :démonikacaj:

Posted

Nincs , lényeg, hogy a progi megtalálja. A fontos dll file-k általábana system32-ben vannak. ;) Még egy kis memóriát a gépbe.

Posted

Februári DVD-n volt fenn. Ezt a dll-t kell hozzá bemásolni a Windows/system mappába: Link.

Billentyűkiosztás: Link.

Néhány kérdésem lenne:

- Az álló, térdelő, fekvő testhelyzetet mutatja valami?

- Célzáshoz hogy lehetne teljesen szemhez emelni a fegyvert? Jobb klikkel + jobb egeret lenyomva ennél jobban nem emelődik szemhez: Link.

- Ellenséges katona vagy jármű helyzetét rádión jelentik: Link. A távolságát kiírja, de az irányát hol mutatja?

- A saját csapattársakat jelöli valami? Csak akkor látok kiírást ha pontosan ráirányítom a fegyver célzóját. Folyamatosan nincs kiírva?

- Fegyvert hogy váltasz? Fegyvertár hol van?

- Nagyon érzékeny az egérmozgással irányítás. Mennyire vettétek vissza, hogy jó legyen.

- Térkép hol van?

Próbáljátok ki! Szerintem egész jó.

Atom bomba robbanás a játékhoz: Link. Demo-hoz vagy a full.-hoz nem tudom.