JOINT72 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Most próbáltam volna ki a Armed Assault demót. De elindításnál ezzel a hibával megáll: Neten ezt a találtam: Link. Ezt kell feltenni? Windows könyvtárban hova kell bemásolni? Readme a windows\system directory-t írja. Örvendek a játék demónak. Régóta kiváncsi voltam rá, de lusta voltam letölteni. Szuper hogy felkerült a lemezre.
kori Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ezt a dll file-t a windows\system32 mappába kell bemásolni.
JOINT72 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 A sima system-be tettem és úgy is működik. Van különbség a kettő között? Szegény 6600GT-m 1024x768 felbontáson 10-15 fps-el küzködik coop mapokon.
kori Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nincs , lényeg, hogy a progi megtalálja. A fontos dll file-k általábana system32-ben vannak. Még egy kis memóriát a gépbe.
JOINT72 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Februári DVD-n volt fenn. Ezt a dll-t kell hozzá bemásolni a Windows/system mappába: Link. Billentyűkiosztás: Link. Néhány kérdésem lenne: - Az álló, térdelő, fekvő testhelyzetet mutatja valami? - Célzáshoz hogy lehetne teljesen szemhez emelni a fegyvert? Jobb klikkel + jobb egeret lenyomva ennél jobban nem emelődik szemhez: Link. - Ellenséges katona vagy jármű helyzetét rádión jelentik: Link. A távolságát kiírja, de az irányát hol mutatja? - A saját csapattársakat jelöli valami? Csak akkor látok kiírást ha pontosan ráirányítom a fegyver célzóját. Folyamatosan nincs kiírva? - Fegyvert hogy váltasz? Fegyvertár hol van? - Nagyon érzékeny az egérmozgással irányítás. Mennyire vettétek vissza, hogy jó legyen. - Térkép hol van? Próbáljátok ki! Szerintem egész jó. Atom bomba robbanás a játékhoz: Link. Demo-hoz vagy a full.-hoz nem tudom.
Recommended Posts