ZsoltiD Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sziasztok! Újra akadt egy problémám, méghozzá az, hogy az egyik táblázatomban lévõ oszlop tartalmát szeretném kiíratni, ami már meg is van csak az a baj hogy egymás alá írja ki, és én meg egymás mellé szeretném egy "-" jellel elválasztva egymástól mindegyiket. A kód az alábbi: <?php $conn=mysql_connect("zsocccer.extra.sql","zsocccer","jelszo"); mysql_select_db("zsocccer.extra.sql"); $query=mysql_query("SELECT * FROM regisztracio order by username;"); while($a=mysql_fetch_assoc($query)) { $username=$a["username"]; echo "<p><b>".$username."</b></p>"; } ?> Tehát ezt így írja ki: józsi pisti laci géza És én meg így szeretném: józsi-pisti-laci-géza Köszi elõre is! Üdv.: ZsoltiD
Greene Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A <p></p> miatt minden név egy új bekezdés lesz.
ZsoltiD Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 ÓÓÓÓ, tényleg, hogy ez nem jutott eszembe!!?!! Köszi! Zsolti
ZsoltiD Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 És azt hogy lehetne megcsinálni, hogy van egy elerhetosegek táblázat a mysql adatbázisomban, és benne: nev, tel, email oszlopelosztás. Hogy lehetne ezt egy táblázatban php-vel kiírni egy oldalra?
Greene Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Csinálsz egy lekérdezést, és a tömb elemeit kiíratod egy ciklussal.
ZsoltiD Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Most nem akarom égetni magam, de most nekem ez kínai. Tudsz nekem írni ide egy példát? Köszi! Zsolti
payskin Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ugyanaz, mint a fenti példád, csak nem egy username-et kell benne lekezelni, hanem nevet, telefonszámot és emailt, valamint nem -vel kell kiírni, hanem -ek között -vel.
ZsoltiD Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Így írtam, de így nem ír kis semmit, mit rontottam el?: <?php $conn=mysql_connect("zsocccer.extra.sql","zsocccer","jelszo"); mysql_select_db("zsocccer.extra.sql"); $query=mysql_query("SELECT * FROM elerhetoseg order by name;"); while($a=mysql_fetch_assoc($query)) { $name=$a["name"]; $mail=$a["mail"]; $tel=$a["tel"]; echo "<tr><td><b>".$name."</b></td>""<td><b>".$mail."</b></td>""<td><b>".$tel."</b></td></tr>"; } ?>
Recommended Posts