gegejunior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szuper lett a borító és sok benne a hasznos program grat nekem tetszik
sakic Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jól hangzik a 255 teljes verzió, bár még semmit nem néztem meg belőle.
JOINT72 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jól látom nem lesz 2006 CD Archívum? Ez szíven ütött.
gegejunior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Amúgy, ahhoz képest, hogy 7-re ígértétek, egész hamar megjött! Nem bírom telepíteni a kisokost, és ijesztő hangot add ki a meghajtóm amikor bepörgeti a dvd-t, megnéztem más lemeznél nem csinálja ezt, pedig ránézésre nincs hibája a dvd-nek... Mi lehet a baj?
kezdő Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Sziasztok Balázs Nagyon-nagyon jó a boritó, Ennél szebbet nem is láttam tőletek.
Humberto Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ez a szám tényleg nagyon frankó lett!! Magasan a legjobb az utóbbiak közül....
Thermal Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 @JOINT72 Van archív CD -csak a mellékelt elõfizetõi DVD-n. Nagyon jó a mostani szám, megérkezett a régen várt biztonsági teszt Sok-sok-rengeteg program van hozzá Én is néztem, hogy már hétfõn itt van, csak keddre vártam. (de így jobb ) Csak átfutottam hirtelen, majd holnap olvasgatom tovább.
istfod Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Megjött a várva várt. Balázs nagyot alkottatok, a kivitel,a tartalom lenyügöző. A fedőlapért külön gratula az valami remekmű.
payskin Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Srácok, köszi az elismerést, de az a szerkesztõségnek jár. Tudjátok, én már kívülrõl figyelem a történéseket, csak írok bele.
Thermal Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Történelemóra - egy kis nosztalgia a régi idõk felett. A NOD32- bõl megérkezett a 2.7-es magyar. Király a mostani szám is, a kezdõoldal meg tényleg szépre sikerült.
Ricsikr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nagyon vártam az újságot ma (hétfő), de sajnos nem érkezett meg, és nagyon remélem hogy holnap meg fog, mert már nagyon várom, és nagyon kíváncsi vagyok a programokra
JOINT72 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 (Thermal @ 2007. február 6. 0:25) 171660[/snapback]@JOINT72 Van archív CD -csak a mellékelt elõfizetõi DVD-n. Hol? Melyik mappában? Nem találom.
Thermal Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 @JOINT72 2006 pdf Nálam 6 mappa van. Az 5 ajándék progi + az archív 2006-os.
JOINT72 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Októbertõl októberig vagyok elõfizetve, így nem fizettem be a november decemberi akcióra, mert nem volt rá plusz pénzem. Nagyon kellemetlenül érintett ez az újítás, hogy a mezei egy éves elõfizetõk nem kapnak 2006 archívumot. Utólag nem lehetne valahogy pótolni?
HaDes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tényleg jó a szám. Tetszik. A borító is szép, bár a PC World felirat nekem kicsit sivár. Valószínűleg a nagy fehér háttér miatt.
Gabo - GDF Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nekem nagyon tetszik az ehavi szám..., főleg a "Web Developer"-ről és a "SimpleViewer" -ről szóló cikkek! Amúgy színte soha nem lehetett panaszon a lapra, már lassan 8 éve...! Gabó
Wilson Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Valóban kiváló lett a februári szám. Szerintem a legjobb az Internet Security programok összehasonlító tesztje lett. A tesztgyõztes programban nem csalódtam, viszont a többinél olvastam megdöbbentõ dolgokat.
scht Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tetszik a februári szám, különösen az Internet Security összehasonlítás, és hogy nincs kihajtogatós címlap!
kori Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Én is csatlakozom az előttem szólók dicsérő szavához. Látszik, hogy a jubileumi szám szerkesztésébe minden bele lett adva, hogy kiválóra sikeredjen. Kérdésem az lenne, hogy lesz-e későbbiekben a biztonság témának folytatása? Gondolok arra, hogy külön szedve a tűzfakakat, vírusirtókat és a spyware keresőket összehasonlítva őket.
PCmaniac Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hú hol is kezdjem A dizájn, meg a tartalom most igazán jó sikerült, jó cikkek, megfelelő témákkal, szerintem tökéletes. Az Internet Security programok összehasonlító tesztje is jól sikerült, és ennek kapcsán föl is röppent bennem a kérdés, hogy vajon miért nem a Kaspersky-t választottátok annak idején mint teljes verziós program, tudom vannak azért ennek feltételei is, de jó volna már nyugdíjazni a foltos fejű medvét, és helyette egy kisebb erőforrás-igényű pl. Kaspersky-t adni. Még egy kedvezményes vásárlási lehetőség is szóba jöhetne szerintem, mint anno a Pandánál volt, szerintem népszerűbb lenne. Hát azt hiszem 10 éve láttam meg az első PC Worldöt ami meglehetősen kínainak tűnt, persze nem a ti hibátokból, aztán nőttünk szépen együtt és a World szépen lehagyott engem, hála a rohanó IT világnak, ami nem is baj, hiszen rengeteg hasznos dolgot ismertem meg belőle, köszönjük. És gratulálok a 15. évhez, remélem a 30.-ra is írhatok majd ide valamit, de azt már gondolatátvitellel. A másik kis szösszenetem pedig a főszerkesztő lapindító cikkéhez kapcsolódik. Valóban csodákra számíthatunk az elkövetkező 15 évben, de úgy gondolom, hogy ha visszamegyünk gondolatban 15-20 évet a jelenlegi technológiák elképzelhetetlennek, tűntek, esetleg csak a tudósok rejtett agytekervényei mertek ilyen dolgokra gondolni, a mai otthoni PC-k teljesítményét a régi, komolynak és csodálatos teljesítményűnek gondolt hadi és tudományos informatikai berendezései sírva irigyelnék. Vagy belegondolva a játékok világába, hogy anno két kis pötty volt a játék főhőse, mára pedig lélegzetelállító valósághű grafikává nőtt. Ezek a dolgok nekünk, akik nyomon követik az informatika világát, vagy csak beleszületett, szinte természetesek és annyira nem elképesztők, mint a teljesen laikusoknak, nekik megmagyarázhatatlan, és szinte fölfoghatatlan ez az egész, hogy mire képes a mai technika. De abban is biztos vagyok, hogy aki végigalussza az elkövetkezendő 15 évet és utána fölébred, nagy csodákra lesz figyelmes, és talán meg sem fogja érteni, hogy mi hogyan történt. Pontosan ezért szükséges, hogy kövessük az eseményeket, hogy legalább sejtelmes gondolatunk legyen, hogy mi is történi velünk.
petzolkri Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Szuper az újság, de a dvd lemez hibás és a kezelőfelület be se jön. 50%-át be se tudtam olvasni. Szerintem ez a probléma másoknál is jelentkezik. Telefonon már jeleztem a gondot, remélem amit küldenek már olvasható lesz. Ennek ellenére jó az újság közel 6 éve rendszeresen olvasom, és még mindig megéri megvárni a dvd-t, mint másik újsághoz pártolni. Csak így tovább!
kori Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 @PCmaniac A Kaspersky-t már a Chip magazin olvasói használják, valószínû nem lett volna szerencsés itt is bevezetni.
kori Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Maradjunk annyiban, hogy én is jobban örülnék a Kaspersky pogramnak, mint a Pandának.
Recommended Posts