Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Playstation és PSP emulátorok

Recommended Posts

Posted

Egy Playstation 1-re írt játékot szeretnék PC-n futtatni, de eddig akárhány emulátort kipróbáltam egyik sem mûködött. Valaki esetleg próbálkozott már ezzel?

Valamint jól jönne egy PSP emulátor is, egyet találtam, de nem volt együttmûködõ kedvében õ sem.

szerk: A topic címében a PS az PSP akart lenni csak elrontottam.

Posted

Javítottam... ;)

Én is próbálkoztam már, de nem mûködött egyik sem... :(

Posted

Csatlakozok. Nem találtam még mûködõképes emulátort.

• 2 years later...
[OP]Destroy-man
Posted

Hamég érdekel a téma:

A PCSX2 tökéletessen müködik, ráadásul ingyenes. Ha csomagban töltöd le, akkor az összes szükséges plugint tartalmazza, így azzal nem kell szórakoznod, hogy egyesével letöltöd, majd a helyükre másolod. :)

A konfiguráció nagy része elég egyértelmű (a hardwaredhez kell beállítani, de van ami csak tesztelgetés után lesz jó, pl. hang).

Amit viszont nem kapsz hozzá: BIOS. Ezt torrentről kell összeszedned, mivel ez már illegálisnak számít. :démonikacaj:

Ha szerencséd van, akkor egy MOD-chippelt (feltört) BIOS packot fogsz találni, amin minden játék menni fog. :D

Nálam a PS1-es játékok 60FPS felett, a PS2-esek pedig 30 FPS felett futnak. :)

És még egy tanács: a CD/DVD-t ugy állítsd be, hogy az ISO fájlt kérjen, mert csak úgy fog menni. :)

Posted

Sõt, már Windows Mobile alá is elérhetõ.

[OP]Destroy-man
Posted

Na mondjuk azt megnézném, hogy egy WM OS-t futtató hardveren hogyan futnak a PS2-es játékok. :lol:

Én még nem láttam olyan komoly PDA-t, vagy telefont, amin szépen futhatnának ezek a cuccok. Bár az is igaz, hogy azokban ARM processzor van, ami akár még kedvezőbb is lehet, mint egy PCs processzor. (PS2-ben milyen proci van?) Nekem még anno az 1,6GHz-es gépemmel is néha-néha beszaggatott a PS1-es játék. :) És átlag 18-22 FPS-el ment.

Posted

Azt nem mondtam, hogy inkább PS1-es játékokkal érdemes próbálkozni x) 400Mhz-n játszottam a Crash Bash-el :lol: picit tényleg akadt, de játszható volt. ;)

• 4 months later...