Adani Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Egy Playstation 1-re írt játékot szeretnék PC-n futtatni, de eddig akárhány emulátort kipróbáltam egyik sem mûködött. Valaki esetleg próbálkozott már ezzel? Valamint jól jönne egy PSP emulátor is, egyet találtam, de nem volt együttmûködõ kedvében õ sem. szerk: A topic címében a PS az PSP akart lenni csak elrontottam.
Gereby Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Javítottam... Én is próbálkoztam már, de nem mûködött egyik sem...
Sanzi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Csatlakozok. Nem találtam még mûködõképes emulátort.
[OP]Destroy-man Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hamég érdekel a téma: A PCSX2 tökéletessen müködik, ráadásul ingyenes. Ha csomagban töltöd le, akkor az összes szükséges plugint tartalmazza, így azzal nem kell szórakoznod, hogy egyesével letöltöd, majd a helyükre másolod. A konfiguráció nagy része elég egyértelmű (a hardwaredhez kell beállítani, de van ami csak tesztelgetés után lesz jó, pl. hang). Amit viszont nem kapsz hozzá: BIOS. Ezt torrentről kell összeszedned, mivel ez már illegálisnak számít. Ha szerencséd van, akkor egy MOD-chippelt (feltört) BIOS packot fogsz találni, amin minden játék menni fog. Nálam a PS1-es játékok 60FPS felett, a PS2-esek pedig 30 FPS felett futnak. És még egy tanács: a CD/DVD-t ugy állítsd be, hogy az ISO fájlt kérjen, mert csak úgy fog menni.
[OP]Destroy-man Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Na mondjuk azt megnézném, hogy egy WM OS-t futtató hardveren hogyan futnak a PS2-es játékok. Én még nem láttam olyan komoly PDA-t, vagy telefont, amin szépen futhatnának ezek a cuccok. Bár az is igaz, hogy azokban ARM processzor van, ami akár még kedvezőbb is lehet, mint egy PCs processzor. (PS2-ben milyen proci van?) Nekem még anno az 1,6GHz-es gépemmel is néha-néha beszaggatott a PS1-es játék. És átlag 18-22 FPS-el ment.
geri005 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Azt nem mondtam, hogy inkább PS1-es játékokkal érdemes próbálkozni x) 400Mhz-n játszottam a Crash Bash-el picit tényleg akadt, de játszható volt.
kszkeksz Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ha még érdekel: http://my.opera.com/qll/blog/download-epsx...02-scph1001-bin Ez totálra bejön.
Recommended Posts