Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Outlook 2003 - Exportálás/importálás


aty

Recommended Posts

aty

Kérdésem egyszerû. A Fájl menü "Importálás és exportálás" pontja miért lehet inaktív? Szûz Outlook, egy órája egy másik gépen még ugyancsak frissen telepítve jó volt. Ugyanaz az imap fiók lett beállítva ráadásul, tehát még az sem lehet gond, hogy az imaptól halt be.

Link to comment
Share on other sites

aty

Újratelepítve Outlookot, más fiókkal se jó. Mi fájhat neki?

Link to comment
Share on other sites

aty

Nah közben pcforum.hun egy srác a Windows súgóból bemásolta a megoldást:

"Ha az Importálás/Exportálás varázsló nem érhetõ el, ellenõrizzük, hogy a Vezérlõpult Területi és nyelvi beállítások (Microsoft Windows XP esetén), illetve Területi beállítások párbeszédpaneljén (Microsoft Windows 2000 esetén) kijelölt nyelv vagy ország, illetve terület megegyezik az Outlook felhasználói felületének nyelvével. További információt a Windows súgójában találunk."

Elég kretén egy hibajelenség volt ez. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Calyd

Talán ebbe a topicba illik a legjobban a gondom. Egyáltalán nem értek a levelező-kliensekhez, nagy marhaságnak tartom őket, mindegy. Az itthoniak használják az Outlook-ot. A rendszer már megérett az újrahúzásra, viszont nem szeretném, ha minden levél és fiókbeállítás elveszne. Ahogy olvasgattam, valami .pst fájlról gondolom azt, hogy fontos. Ez tárolja a címjegyzéket, leveleket és minden egyebet? Úgy láttam, hogy a fiók-információkat nem menti ki. Ezeket is meg tudnám menteni valahogy?

 

Utólag: továbbra is az maradt a véleményem az e-mail-kliensekről, mint ami volt eddig. Nagy rakás... Az Outlook kedvesen felajánlotta, hogy kimenti nekem a leveleket meg minden egyebet pst-be. Ennek én nagyon örültem is. A biztonság kedvéért megpróbáltam visszatölteni, hogy tényleg stimmel-e a dolog. Ment is, örültem is. Újratettem szépen a Windowst, Outlook-ot felrakom, pendrive, exportálás és egy nagy pofon. A fájl sérült! Azt mondta Windows essek neki Chkdsk-kel. Lehet, hogy hiba volt, de én így tettem. Meg is "javította" a fájlt, csak éppen nincs benne semmi. Csak ott csücsül a pendrive-omon egy 273KB-os üres valami. Sajnálom, hogy elvesztek az ősök levelei. Biztos nem örülnek majd neki. Én viszont megmaradok a webes levelezőknél, elsősorban a Gmail-nél!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...