Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Vettem egy új nyomtatót usb csatlakozóval. Régebbi a gépem, még nem használtam eddig az usb csatlakozót a gépen. Nem engedte a nyomtató telepítõprogramot futtatni, hibát írt ki usb hardver és csatlakozó hiba. Az eszközkezelõben sincs nyoma usb csatlakozónak. Nem olyan régen tettem rá az XP-t, okozhatja ez is? Most mit csináljak?

Posted

Alaplap driverek fent vannak? És úgy tudom, az usb-hez minimum SP1 kell (legalábbis az 1.1-eshez) (ha nem, javítson ki valaki).

Posted

Ha nincs nyoma az eszközkezelõben, és felkiáltójeles hardver sincs, akkor lehet hogy le van tiltva a biosban.

• 1 year later...
Darkness.Hope
Posted

üdv..

egy kis egítség kéne... leginkáb ehez a fórumcímhez illik..

nos ujrateplepítettem a windowst.. minden endben müködik kivéve az usb-k

a probléma elig furcsán jeletkezik.. amik müködnek gond nélkül.. usb billenytûzet egér, nyomtató scanner webcamera.. tehát általában aminek van telepítõ szoftvere. A háttértárak és a fényképezõgép(ennek is van telepítõje),

azoknál egy elég furcsa jelenség tapasztalható.. Csatlkaoztatásnál érzékeli(pl világít az mp3 lejátszó.. a windows is adja a hangot.. sõt meg is jelenik az opció hogy leválasztás... viszont se intézõbe se total commanerbe nem lehet látni a tartalmát.. magírán szólva nem jelenik meg mint új meghajtó.. a windows hibaelhárító nem igazán adott semmi opciót erre. a hardver hozzáadása varázsló szerint meg "az eszköz tökéletesen müködik"..

mi lehet a baj??

Posted

A vezérlõpult felügyeleti eszközök számítógép kezelésben a lemezkezelõnél meg kell próbálni adni neki egy meghajtó betüjelet manuálisan.

Darkness.Hope
Posted

sajnos ott sem lát semmit... nincs új meghajtó amit elnevezhetnék... õrület.. pedig az eszközök más gépen müködnek és más eszközök meg müködnek ezen a gépen is... valahogy nem szereti az usb háttértárakat