BOTICSELLI Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Sziasztok! Lehet, hogy pofon egyszerû a megoldás, akkor egy láma vagyok, de gond van: Az XP Professional (SP2) alatt megváltoztatok egy témát az XP beépített "megjelenés beállításai" alatt, majd ezt követõen elmentem (megjelenés beállításai>Témák fül>Mentés másként). Amikor újra alkalmazni akarom az elmentett témát az asztal hátterére nem emlékszik, helyette a beállított egységes háttérszínt alkalmazza. Nem értem. Tulajdonképpen csak az eredeti LUNA témánál emlékszik a háttérre, egyébb mentésnél soha! Mi a gond??? Mit csinálok rosszul??? Az uxtheme.dll természetesen patchelve van a Balázs által javasolt progival. Így sem mûködik, de elõtte sem ment. ?????????????????????
BOTICSELLI Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Sziasztok! Hölgyek-Urak! 42-en elolvastátok és senki sem tud segíteni???? Szomorú... ír:
ertok Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hol van a háttérképed? Talán a ha bemásolnád Windows\Web\Wallpapers mappába lehet hogy segítene
M.Klose Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 (edited) Nos, nekem a következõ problémám lenne: tegnap este leszedtem ezt a progit - UXTheme Multi-Patcher -, futtattam, a tálca meg úgy nagyjából minden átállt ilyen Windows98 szerû stílusra. És ha arra megyek hogy Asztal-Jobb gomb-Tulajdonságok-Megjelenés és vissza szeretném állítani az XP stílust, nem engedi. Ezt írja ki, amikor megpróbálom visszaállítani. Windows Vista skin-t szeretnék, ha esetleg az megoldja a problémát, akkor abban segítsen valaki. Ha rárakok egy Vista skin-t, attól a gépnek mi baja lehet? Ha valaki tud megoldást a problémámra, és tud abban segíteni hogy Windows Vista kinézet legyen, akkor az legyen szíves válaszoljon! Köszi elõre is!!! Edited October 9, 2007 by Spányik Balázs
Fujitsu Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kár volt feltenni a patchert. Ilyen célokra az Uxtheme patchert kell használni. És elõször fel kell tenni a skint, majd utána kell (még a gép újraindítása elõtt) lefuttatni. Valószínûleg megsérült a WinXP skin, vagy valami nagy gond lehet az Uxtheme.dll állománnyal. Szerintem próbálkozz egy rendszer-visszaállítással.
M.Klose Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 (edited) És akkor még valamit visszaállít vagy valami adat eltûnhet? És hogy kell ilyen rendszer-visszaállítást csinálni? Bocsi a hülye kérdésekért, de ez így nagyon csúnya, viszont a Vista skin meg tetszene. És nem igazán értek így a Windows átszabásához. Edited October 9, 2007 by Spányik Balázs
Fujitsu Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Elõször is, ne idézz be elõtted íródott teljes hozzászólást! Maximum azt a részét, amelyikre válaszolsz. Ezt most csak azért mondom, mert te még új vagy itt, ismerkedj a szabályokkal. A rendszer-visszaállítás nem csinál semmit az adataiddal, csak azokat a szoftvereket, frissítéseket és egyebeket szedi le, amelyeket a kiválasztott dátum után csináltál. Tehát ha te a szeptember 2-i dátumra állítod vissza a rendszert (feltéve, hogy van ilyen visszaállítási pont), akkor minden, amit azóta telepítettél, elveszik. De a dokumentumokat és az egyéb fájlokat békén hagyja. Start/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás.
M.Klose Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Oké, bocsi az idézésért.. Szóval, ha én tegnapra állítom vissza, akkor csak ezt a ....-t szedi le, ami elrontotta?!
Flick Robert Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nem. Mindent leszed, amit ma telepítettél fel. A tegnapi állapotot állítja vissza akkor.
Fujitsu Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 De ha tegnap óta csak ezt tetted fel, akkor csak ezt szedi le!
M.Klose Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Na megoldódott a probléma, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Recommended Posts