Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A mentett téma nem emlékszik a háttérre

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Lehet, hogy pofon egyszerû a megoldás, akkor egy láma vagyok, de gond van:

Az XP Professional (SP2) alatt megváltoztatok egy témát az XP beépített "megjelenés beállításai" alatt,

majd ezt követõen elmentem (megjelenés beállításai>Témák fül>Mentés másként).

Amikor újra alkalmazni akarom az elmentett témát az asztal hátterére nem emlékszik, helyette a beállított egységes háttérszínt alkalmazza.

:pislog:

Nem értem.

Tulajdonképpen csak az eredeti LUNA témánál emlékszik a háttérre, egyébb mentésnél soha!

Mi a gond???

Mit csinálok rosszul???

Az uxtheme.dll természetesen patchelve van a Balázs által javasolt progival.

Így sem mûködik, de elõtte sem ment.

?????????????????????

Posted

Sziasztok!

Hölgyek-Urak!

42-en elolvastátok és senki sem tud segíteni????

Szomorú... :Sír:

• 3 weeks later...
Posted

Hol van a háttérképed?

Talán a ha bemásolnád Windows\Web\Wallpapers mappába lehet hogy segítene :ötlet:

• 7 months later...
Posted (edited)

Nos, nekem a következõ problémám lenne: tegnap este leszedtem ezt a progit - UXTheme Multi-Patcher -, futtattam, a tálca meg úgy nagyjából minden átállt ilyen Windows98 szerû stílusra. És ha arra megyek hogy Asztal-Jobb gomb-Tulajdonságok-Megjelenés és vissza szeretném állítani az XP stílust, nem engedi.

Ezt írja ki, amikor megpróbálom visszaállítani. Windows Vista skin-t szeretnék, ha esetleg az megoldja a problémát, akkor abban segítsen valaki.

Ha rárakok egy Vista skin-t, attól a gépnek mi baja lehet?

Ha valaki tud megoldást a problémámra, és tud abban segíteni hogy Windows Vista kinézet legyen, akkor az legyen szíves válaszoljon!

Köszi elõre is!!!

Edited by Spányik Balázs
Posted

Kár volt feltenni a patchert. Ilyen célokra az Uxtheme patchert kell használni. És elõször fel kell tenni a skint, majd utána kell (még a gép újraindítása elõtt) lefuttatni. Valószínûleg megsérült a WinXP skin, vagy valami nagy gond lehet az Uxtheme.dll állománnyal. Szerintem próbálkozz egy rendszer-visszaállítással. :)

Posted (edited)

És akkor még valamit visszaállít vagy valami adat eltûnhet? És hogy kell ilyen rendszer-visszaállítást csinálni? Bocsi a hülye kérdésekért, de ez így nagyon csúnya, viszont a Vista skin meg tetszene. És nem igazán értek így a Windows átszabásához.

Edited by Spányik Balázs
Posted

Elõször is, ne idézz be elõtted íródott teljes hozzászólást! Maximum azt a részét, amelyikre válaszolsz. Ezt most csak azért mondom, mert te még új vagy itt, ismerkedj a szabályokkal.

A rendszer-visszaállítás nem csinál semmit az adataiddal, csak azokat a szoftvereket, frissítéseket és egyebeket szedi le, amelyeket a kiválasztott dátum után csináltál. Tehát ha te a szeptember 2-i dátumra állítod vissza a rendszert (feltéve, hogy van ilyen visszaállítási pont), akkor minden, amit azóta telepítettél, elveszik. De a dokumentumokat és az egyéb fájlokat békén hagyja.

Start/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás.

Posted

Oké, bocsi az idézésért..

Szóval, ha én tegnapra állítom vissza, akkor csak ezt a ....-t szedi le, ami elrontotta?!

Flick Robert
Posted

Nem. Mindent leszed, amit ma telepítettél fel. A tegnapi állapotot állítja vissza akkor.

Posted
De ha tegnap óta csak ezt tetted fel, akkor csak ezt szedi le! :)
Posted

Na megoldódott a probléma, nagyon szépen köszönöm a segítséget!