web Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sziasztok! Találtam egy nagyszerû oldalt ahol le van írva hogyan lehet összekötni a telot a nettel Bluetooth-on keresztül, de a gond a következõ. Nem értem amit ott leírnak, hogy most mi hogyan jön, nem találom a gépen, pedig letöltöttem mindent amit ott leírnak. Bluetooth internet
DJGABI Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A Bluetooth-kulcs szoftja nálad más lehet, gondolom azért nem találtad meg azokat a menüpontokat. Amúgy szerintem adatkábellel könnyebb munkára bírni a telefon modemjét.
web Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 És vezetéken keresztül hogyan állítsam be? Kiváncsi lennék erre az internted dologra nagyon.
eriklili Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Sziasztok! Nekem is az a gondom,hogy a PC-m /WXP/ már be van állitva bluetoothon keresztül,de a telcsimet /nokia 7390/ nem tudom beállitani,hogy a GPRS-t a számitógépemrõl tudjam használni. Nagyon örülnék,ha segitenétek. Elõre is nagyon köszi Üdv.
Recommended Posts