Ice-T Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hali! Ismeri valaki ezt a játékot? Játszott már vele valaki?
Fujitsu Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ha az Alarm für Cobra 11 Nitróra gondolsz, akkor igen, a demója fönn volt a gépemen. A hang szörnyû, de ha a hangszóró ki van kapcsolva, akkor csodálatos, mind a grafikáját, mind a játszhatóságot tekintve.
Ice-T Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Igen ebben eggyet értek, a hang tényleg elég tré de a grafika nagyon ott van! Nagyon szépen meg van csinálva, csak azok a visszajátszások nem kellenének bele, amikor lekoccolsz valakit és akkor visszajátsza neked...!
Fujitsu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ki lehet kapcsolni a visszajátszásokat. Nekem abban csak az nem tetszett, hogy volt, amikor egészen kis koccanásokat visszajátszott, volt, amikor meg olyat ütköztem, hogy leszakadt a kocsi eleje és egy óriási robbanás történt, de azt meg nem játszotta vissza. De attól eltekintve negyon jó a játék!
juszaka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Sziasztok. Na akkor én most kicsit lehúzom a játék kritikáját. Nekem eggyáltalán nem tetszett. Szerintem a filmhez nincs sok köze. Na meg a játékélmény számomra nem volt nagy mert csak vezetni kell. Amúgy egy nagy pozítívumot találtam a játékban. Készült hozzá magyar felírát és szinkron is Na nekem röviden ez véleményem a játékról.
Fujitsu Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Az igaz, hogy semmi köze a sorozathoz, de szerintem attól függetlenül elég jól sikerült. Én is azt reméltem, hogy majd lesznek benne jó kis FPS-ek, meg lövöldözés, de beláttam, hogy egy ilyen "multi" játék elkészítése, amelyben vezetni is kell, meg lõni is, szinte lehetetlen...
Recommended Posts