Sanzi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Az lenne a problémám, hogy van egy olyan e-book-om, ahol a fájlok neve elég érdekes. Az ékezetes karakterek helyett (õ, û, stb...) érdekes karaktersorozatokat jelenít meg. Ha egy vagy két fájl lenne, semi gond, mivel átírom, de ez egy 300 oldalas e-book, ahol minden oldal külön fájl. Valahogy úgy kellene megcsinálni az átnevezést, hogy mondjuk ezt "÷" minden fájl nevében lecserélni egy á betûre. Minden más maradna, csak ahol ezt megtalálná a keresõ, átírná á-ra. Mint a jegyzettömbben a mindent cserélnél. Nagyon kellene a jó ötlet. Total Commander csoportos átnevezés funkciójával próbáltam, de nem igazán sikerült a dolog, mivel ilyen lehetõséget nem találtam. >>>Mire is gondolok<<< Köszi mindent elõre is!
h.arpad Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bulk Rename Utility. Kissé pilótafülkének tûnik elsõre, de mindent meg lehet vele csinálni.
Sanzi Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Fuh. Hát tényleg nem semmi progi. Ez már első ránézésből látszik. u.i.: A keresett funciót megtaláltam, és sikerült minden. Köszi szépen!
Recommended Posts