Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Asus topik

Recommended Posts

Posted

HI

Most vettem egy ilyen routert és úgy tudom, hogy elégé elterjedt Magyarországon és sok mindeknek lehet.

Olvastam olyan fórumot, hogy az asust a magasba, magasztalták de, olyat is hogy legszívesebben a kukába dobnák.

Tehát ha valakinek ilyen routere van, szeretném, ha tapasztalait hogy oldótt meg dolgokat stb. itt írná le.

Én le is írnám az elsõket, kibontottam a dobozból és már müködöt is az internet megosztás wan és lan is ketö perc beállítás után.

De viszont amivel küszködöm az a kamera beállítás valahogy nem akar menni.

• 1 month later...
Posted

Egy ismerõsnél jártam ahol nem ment a wlan, álítgattam a routert és egyszer csak elfelejtett mindent. Tetmészetesen helyre kelle állítani. A netet - ADSL - biztos sikerülni fog majd. De! A routerhez van kötve egy vinyó is amirõl mindenki dolgozik hálózatban. Arról foggalmam sincs hogyan kell beállítani. Be lehet úgy, hogy mindenki lássa és nem kér kódot se? Mássik kérdés, hogy hogyan lehet a wlan-t ki be kapcsolni és hol látom a státuszát, hogy megy e? Le lehet e korlátozni minden felhasználót a netrõl és csak 1nek megengedni a netezést?

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok,

a következõ problémám lenne az adott routerrel, minden

megfelelõen mûködik, csak a Download Master nem akar menni, folyton

ezt írja ki: "Device Not Found! Please check your network connection

and try again." Tudna esetleg valaki egy tippet adni, hogy mi lehet a

gond. A routerbe be van dugva egy USB-kulcs ftp-n és LAN-on keresztül

is tudok vele dolgozni. Az Enable Download Master és a Enable Download

Share is be van kapcsolva. Szóval, ha valaki tudna segíteni annak

nagyön örülnék. Elõre is kösz.

Posted

Engem az érdekelne, hogy mennyire megbízható a letöltéseknél? Fõleg a bittorrent letöltésnél, mert már halottam olyanról, aki olyan routert vett ,ami elvileg tudja, de nem igazán akart neki mûködni.

Posted
Engem az érdekelne, hogy mennyire megbízható a letöltéseknél? Fõleg a bittorrent letöltésnél, mert már halottam olyanról, aki olyan routert vett ,ami elvileg tudja, de nem igazán akart neki mûködni.

Hali, torrent letöltésekhez én nem jánlanám ezt a routert, az Asusos 1.9.7.2-es firmware-val ha töltök, kb minden MB letöltése után szüntetel egy picit 1-5 percet. Próbáltam az OLEG-fále firmware-t, de az nem nagyon jött be, sõt a download master sem akart nekem mûködni. Amúgy ftp-rõl, meg http-rõl viszonylag szépen tölt, meg minden más funkiójával meg vagyok elégedve. Mondjuk most momentál nem mûködik, de amíg ment, elégedett voltam. :-)

Most csak egy problémám van vele. Nyomtam neki egy restore-t, majd a router újraindult és a pwr led folyamatosan villog(az utasítás szerint ez azt jeleni, hogy nem sikerült a firmware upgrade), ki- és bekapcsolás után is ezt csinálja, a restore gombra nem reagál, semmi funkciója nem akar mûködni, csak a switch. Ha valaki már találkozott ezzel a problémával és tudja a megoldást szólhatna, hogy mit is csináljak vele.

Posted

Közben megoldódott. Sikerült TFTP-n feltölteni a firmwaret. Gondolom szólok, hátha mással is elõfordulna.

Posted

Akkor nekem ez sem lesz jó, mert én pont a Bittorrent letöltés miatt venném meg, de ha abban még mindig megbízhatatlan akkor nincs értelme.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok! Én is vettem egy Asus WL-500gP Routert és a dowload mastert nem tudom használni,mert mindig Network error-t ír ki(nem hozható létre kapcsolat,mert a célszámítógép visszautasította a kapcsolatot).Pedig a könyv szerint állítottam be.Mi a hiba?Mit csináljak?

• 5 weeks later...
Posted

Az asus honlapjárol töltsétek le az uj frimvaret szerintem sokal jobb az elödjénél még az oleg v tomato félénél is én azt tapasztalta hogy a hálozatom sokkal gyorsab lett.

• 2 weeks later...
Posted

Én is vettem...mûködik,nyomtatót is rá tudtam kötni!

DE a külsõ tárolót sehogyan se sikerûl fel élesztenem.Látja a gép,mert a setup-ban sikerül elérnem, de a hálózati helyek-nél az ASUS parancsikon csak a router bellítási lapjára mutat..

Ja DownloadMaster-en már meg sem lepõdök, hogy nem talál eszközt...

Help Me!!!!!!! Ha lehet saját firmware-t használnék..

Posted

Gyári frimvare száma mennyi?

Posted

1.9.7.2 volt, de frissitettem 1.9.7.5 -re....

Köszi!

Posted

HI

Web kamerát probáltál már rákötni vagy valaki?

Posted

Sziasztok!

Én internetet szeretnék szétcsapni több fele, a routert már 1.9.7.4 -es firmware -val vettem és abban reménykedtem, hogy az 1.9.7.5 -ben benne lesz amit a gyári cd-n láttam, hogy IP szerint mindenkinek ki lehet osztani kbit/s -ra, de nem lehet. Csak prioritások vannak, és azt nem tudom, hogy pl.: a 4 mennyinek felel meg. Arra gondoltam, hogy egy régebbi firmware -t kellene megpróbálnom? Ami most van fent asus honlapon 1.9.6.9. Amit adtak cd-t azon a user manual -ban úgy van ahogy szereteném, de azt a manual-t 2006.márciusában adták ki.

Vagy van valahol egy jóféle firmware amiben benne van ez amit szeretnék?

Valakinek valami ötlete?

Elõre is köszönöm.

Posted

Az 1972 ben bene van ez a funkcio és müködik is.Csak valahogy valami még sem jó mert az ftp nem akar müködni rendesen az 1972 frimvaréval én most a legujabbat használom de ezzel eddig semmi bajom igaz a bandvit menü engem is érdekeéne hogy itt hogyan müködik prioritások stb már kérdeztem itt ezen a forumon de még nem kaptam választ

Posted

Az 1.9.7.0. benne van amit kerestem, most erre van igazán szükségem, hátha kiadnak egy olyat amiben minden benne lesz. :D

Üdv.

Posted

Sziasztok!

Van egy Asus WL-500GP routerem nem csináltam vele semmit. Tegnapelõtt azt vettem észre nincs belsõ hálózat és a másik gépen nincs internet (kézzel konfigurált ip) automatikus kiosztásra állítottam, a szolgáltató osztott ki neki címet és nem a router. A router látszólag (a ledekbõl ítélve) rendesen dolgozik. Normál helyzetben power világít, wan-1-2 villog ha kell. Az ''ezsetup'' gombra nem reagál, ha restore-t nyomok akkor ütemesen villog, de nem érem el, sem weben sem a firmware restoration-nal sem és a device discovery sem látja. Próbálkoztam ki-be huzogatással, meg restore nyomogatással de semmi.

Ha valaki tudna segíteni, van valami ötlete.

Elöre is köszönöm.

Roza

Posted

Akinek van attól kérdezném, hogy mûködik már rendesen a Bittorrent támogatás? Az elõzõ verziókban ez volt a gynege pont.

Posted

HI

Durván egy éve használom 3 gép bittorentezik rajta egyszere de tökéletesen mûködik.

Posted

Most Asus legujabb frimvar használom mert már ebben a bandwit menüben külön be lehet állítani a prioritásokat hogyan ossza ki a torentezéshez vagy játékhoz stb...

De elöte csag az oleg félet pontosan nem tudom de azt igen hogy az G jelzésüvel jól müködött az F JELZÉSÜ VEL MÁR NEM. valami ilyesmi oleg 2.f2.f na ez nem jó

Posted

Haló

Írtad, hogy 3 gép torrentezik, hogy osztod ki a vonalat egyenlően 3 fele, hogy ne húzza el egyik a másiktól?

Nem nagyon értem az 1-8 ig prioritást, azt gondolom, hogy az egyes a legnagyobb, de hogy melyik szám mennyit jelent kb. kb/s -ba ?

Posted

Nem kell semit be állítani ahoz hogy egyenlõen ossza ki a vonalat én engedélyeztem mindenkinek az egész sáv széleséget router meg tudja a dogát ahányan logunk rajta annyi fele osztja a netet 95% egyenlöen.

Még annyit hogy mindegyik gépen fent van a cfossped.

• 2 weeks later...
Posted

Hy !

Nekem egy Asus WL-700ge van.

Vista alatt nem Mûködik az EzSetup. Hogyan lehet megnézni milyen FW-van rajta??

Aki tud megoldást annak megköszönném.

Bármilyen tapasztalat érdekel XP , Vista alatt.