maystro2 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Outlook 2003-ban szertnék levelet küldeni. Az egésszel az problémám, hogy freemailes fiókom van és ha jól tudom a freemailnek nincs smtp szervere (vagy ilyesmi). Tehát programból nem tudok levelt küldeni, ahhoz be kell lépnem böngészőből a freemailbe. Ajánlana valaki egy szolgáltatót ahol lehet smtp-n keresztül levelet küldeni (Régebben a freewebes betárcsázós netet használtam és ha az Outlookban a kimenő levelek kiszolgálójához beírtam a freewebes adataimat, akkor tudtam levelet küldeni, ugyanis a freewebnek van ilyen smtp szervere. De sajna freewebes netet már nem tudom tárcsázni és az smtp szerver csak akkor használható, ha azzal netezek...) Ui.: Lehet, hogy nem jó helyre írtam a problémámat, ez esetben elnézést!
zsoltchelsea Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A Vipmail-nél lehet ilyet csinálni, de nem tudom, milyen a szolgáltatás minõsége. Ha lenne ATW-s térhelyed, akkor a mail-t annak a címére is kaphatnád.
mizsi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Az internet-szolgáltatód smtp szerverét kell megadni.
maystro2 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Itt a gond. Betárcsázós netem van és jelenleg az Indexét használom, amihez nincs smtp szerver ír:
Halasi Miklós Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Küldéskor lépj fel a freemail betárcsázósára, ott van van smtp.
maystro2 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Ez nekem most valahogy nem egészen tiszta. A freemailnek is van betárcsázós netje???? Vagy most ez hogyvan? Kicsit bõvebben elmagyaráznád, mit állítsak be és hol? Én az Eszközök -> E-mail-fiókok ablakban próbáltam meg ügyködni mindenfélét, de amikor a kapcsolat tesztelésére kattintottam, mindig hibát írt ki.
csibe283 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ajánlana valaki egy szolgáltatót ahol lehet smtp-n keresztül levelet küldeni GMail-nek van ilyen szolgáltatása tudtommal, ha még aktuális a kérdésed.
Recommended Posts