pbuzas Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Valahol, valamikor tévedésbõl (csak egy pipa maradhatott benn) a dll fájlok társítva lettek a notepad-dal. Vissza szeretném állítani az eredeti (állomány kiterjesztés) állapotot, de sehol sem tudom beállítani. Nem mintha valamit is zavarna de nemhiszem, hogy ez egy megoldhatatlan probléma. Van valakinek ötlete (w2k !!) Kösznöm.
Athos Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Sajátgép -> Eszközök -> Mappa beállításai -> Fájltípusok Itt megkeresed a dll fájlt és kitörlöd vagy átszerkeszted a társítást.
pbuzas Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ezt már megtettem - volna - ha lenne ott dll fjlkiterjesztés, de nincs.
zico Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nem tudom segít e. Fájltípusokhoz rendelt alkalmazások karbantartása. http://winportal.net/?mod=extras&get=t...ith_cleaner.exe
pbuzas Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Köszönöm, de néminemû registry turkálással a visszaállítás sikerült
Recommended Posts