Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Windows Media Player 10-ben a 720*540-es, vagy nagyobb felbontású videók jelentõsen akadoznak, azonban ha Windows Movie Maker programban nyitom meg õket, akkor a számítógép tökéletesen, akár teljes képernyõn is akadozás nélkül lejátsza azokat. Szerintetek mi lehet ennek az oka, és hogyan tudom ezt a jelenséget megszüntetni?

Posted

Ezek szerint megoldódott a WMP-s probléma. :hááát:

Hát elnézve a géped leírását...

Bár lehet, hogy a WMP a ludas (túl sok memóriát eszik?), felesleges mindig a legújabbat leszedni. Én is a 9-est használnám, ha a windows-zal nem a 11es települt volna.

Sõt, használj inkább más progit.

http://www.videolan.org/vlc/

Ez minden videt visz.

Posted

Köszönöm, és igen, megoldódott a WMP 10-es probléma, miután újratelepítettem. Mégegyszer köszönöm a segítséget.

Posted

Letöltöttem a programot amit írtál, de sajnos azzal is akadoznak, sõt még jobban. Azt viszont még mindig nem értem, hogy miért lehet az hogy a Windows Movie Maker-ben tökéletesen futnak a videók :hááát: , mert úgy vélem az lenne a logikus hogy a számítógép egyszerûen nem elég erõs ahhoz hogy lejátsza ezeket. A kérdésem viszont az lenne, hogy miként tudom a WMP 10-es verzióját lecserélni a régebbbi 9-esre?Mert a Vezérlõpult/Programok telepítése és eltávolítása listán nem szerepel, és a renszerleíró adatbázisban sem találtam hozzá Uninstall programot.

Posted

Lehet, hogy rá lehet telepíteni a 9est, bár ebben nem vagyok biztos.

És az sem biztos, hogy jobb lenne vele.

Szerintem a processzor kevés hozzá.

Ja, és nem hinném, hogy a videó felbontása, sokkal inkább a tömörítettsége (bitrátája) befolyásolja, hogy akadozik-e. Fene tudja... :hmm:

Posted

Nekem a Windows Media Player nem játszik le semmilyen DVD-t!! Raktam fel Codec-et ffd-t is majd az után K-Lite Codec Pack 2.81 STANDARD-et is. De csak Media Player Classic-kal megy a dolog. Hogyan tudnám elindítani Windows Media Player-en? Azt írja, ki, hogy nincs megfelelõ codec neki. Meg mostmár azt, hogy nem jó a képernyõ felbontás és színmélység. (1024 és 32bit-re van állítva, ez szerintem jó, ezzel a baj?)

Posted

Nem tudom mi volt a baj, de leszedtem az ffdshow-t leszedtem a K-Lite Codec Pack-ot is (külön voltak fent, mindkettöt kipróbáltam külön) és felraktam egy nagyon frankót. Azóta megy az a játék is ami eddig nem ment rendesen (csíkozott össze-vissza) és megy a media playerben is a dvd lejátszás. A codec neve CCCP. Teljesen jó!

Posted

Jól bekevertél a kodekpakkokkal szegény rendszernek. Elég lett volna valamilyen DVD lejátszót felrakni az telepíti a kodeket is. Akár a Nero lejátszóját, aztán semmi gondot nem okozott volna. A régi pakk szemetei azért még ott vannak valahol mert teljesen eltávolítani soha nem fogod tudni. Mindenesetre ha videószerkesztési gondjaid lesznek, akkor a hiba már adott.

Posted

A barátomtól kaptam egy lemezt amin álítólag film van és nem tudja megnézni. Megnéztem és kiderült, hogy 12db rar állomány van a lemezen. Ezt kicsomagoltam és ezeket kaptam:

mydata.uha 713MB méretû gondolom ez lenne a film, de nem tudom milyen fájl ez az .uha és még van ez mellett egy uharc.exe és password.exe állomány is. Nem ismerem mi lehet ez és addig nem akarom telepíteni. Ti tudjátok, hogy mik ezek? Köszi.

Posted

Szevasztok

Egy ideje azt csinálja (vagy jobban mondva nem csinálja) a media player-em, hogy nem hajlandó teljes képernyõs üzemben menni. Rámegyek a teljes képernyõre a kép kicsi marad a többi része fekete, majd egypár másodperc múlva visszaugrik kicsibe és jó esetben nem fagy le a lejátszás és hibaüzenetet sem ír. Már leszedtem és újból felraktam a progit, de ez sem segített. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.

Szeni

Posted

Esetleg kodekpakk? Mert ha van akkor elsõdleges hiba.

Posted
A barátomtól kaptam egy lemezt amin álítólag film van és nem tudja megnézni. Megnéztem és kiderült, hogy 12db rar állomány van a lemezen. Ezt kicsomagoltam és ezeket kaptam:

mydata.uha 713MB méretű gondolom ez lenne a film, de nem tudom milyen fájl ez az .uha és még van ez mellett egy uharc.exe és password.exe állomány is. Nem ismerem mi lehet ez és addig nem akarom telepíteni. Ti tudjátok, hogy mik ezek? Köszi.

Az .uha is egy tömörített állomány.
Posted

Igen, és az uharc.exe a tömörítvény kezelõ. Elindítva, megfelelõen paraméterezve kibontja a file-kat.

• 1 month later...
Posted

Az uharc.exe-t futtatva megjelenik egy pillanatra egy dos ablak és nem történik semmi. Továbbra sem tudom kicsomagolni a fájlt. WinXp-n nem mûködik a program?

Posted

Hello!

Vista alatt ezt a hibaüzenetet kapom egyfolytában videolejátszáskor:

Problémaesemény neve: APPCRASH

Alkalmazásnév: DllHost.exe

Alkalmazásverzió: 6.0.6000.16386

Alkalmazás idõbélyegzõje: 4549b14e

Hiba – modul neve: H264Codec.ax

Hiba – modul verziója: 1.0.378.0

Hiba – modul idõbélyegzõje: 45cc8ddd

Mit szedjek le, mert már nagyon unom? Csak DivX6.5, Xvid1.1.2, AC3 Codec, Vp6 és VP7 van fent.

Köszi

Bata László
Posted
Az uharc.exe-t futtatva megjelenik egy pillanatra egy dos ablak és nem történik semmi. Továbbra sem tudom kicsomagolni a fájlt. WinXp-n nem mûködik a program?

Nyiss egy konzolablakot, ott futtasd az uharc.exe-t megfelelõen paraméterezve. Mivel parancssori program, nem lesz grafikus felülete.

Elõször próbálkozz az uharc /? vagy az uharc -h paranccsal, valamelyikre biztosan kiírja a pontos paraméterezését.

Posted

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Pár napja a Bsplayerem minden használatnál ezt írja ki:

BSplayer v2.15.943, Unhandled exception at EIP: 00485CEF

If you click 'Close' application will be terminated.

Please report this info to the author with description what were you doing.

If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.

Access violation at address 00485CEF in module 'bsplayer.exe'. Read of address 00000034

EAccessViolation

Call stack: 00000000,00485CEF,0040496B,004DC4A0,004DE441,004DA84A,004D9D88,004735A4,004764EF,004E23A3,00476043,004760AE,004764EF,004E23A3,004720CB,0048C613,004735A4,004764EF,004E23A3,00427E50,004E32FC,00427E50,004932E3,005CA7DE

Ezután akármit csinálok,lefagy!Tudja valaki,hogy mi erre a megoldás?Az újratelepítéssel már próbálkoztam!Sajna nem jött be.

Elõre is köszi a segítséget!

• 2 months later...
Posted

sziasztok nekem is lenne egy uha nevû filmem egy unpack.exe nevû fájlal.

letöltöttem a winuha-t és amikor rákattitntok az uha kiterjesztésû fájlra hogy boncsa ki kiirja hogy: ERROR NO UHARC 0.4 archive.

pls segitsetek nagyon megszeretném nézni a filmet és az unpack.exe vel mit keol csinálni?

• 3 months later...
Posted

Segítsetek, mi lehet a baj?

Minden videó tökéletesen müködik a számítógépemen, egyedül az online adásoknál negatívban jelenik meg a kép, de csak ha online nézek valamit. Mi lehet a baj? Valami kodek kell hozzá? Nekem egyébként a K-lite codec pack van fenn és nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy azt nem akarom leszedni. Ha tud valaki segítsen! Elõre is köszi!

Posted

Na erre magam is kíváncsi lennék, nekem csak ffdshow van a gépen, de ugyan az a problémám. :hááát:

Posted

Meg van a gond! Windows Media Player 9-esem volt és csak frissíteni kellett, és már müködik is minden rendben.

Posted

Nekem a WMP 10 van fent a gépen és pl. itt megjelenik a MP ikonja, de most nem is tudja lejátszani a műsorokat. A 9-nél nekem is negatív volt a kép. :(

Posted

Nekem most a 11-es van. Próbáld ki, hátha azzal sikerül...

• 2 months later...
Posted

Sziasztok! Meg tudnátok mondani nekem, hogy mi lehet a problémám, ugyanis valamiért a gépem kb. 1 hete nem játsza le az xvid-es videókat. Minden mást lejátszik (Divx-est is) csak ezeket nem. Az érdekes az, hogy eddig semmi bajom nem volt vele, a gépemen sem bütyköltem (legalábbis tudatosan) semmit. Ha tudtok segítsetek! Elõre is köszi!!!

• 1 year later...
Posted

Régi a téma, de nem találtam megfelelõ helyet, új témát meg nem akartam nyitni. Szóval videó lejátszáskor a KMPlayer-el nem mindig, de sokszor ez jön elõ: Link. Bármit választok, vagy lejátsza de hibásan, vagy megfagy az egész. Mi lehet a probléma?