Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Bravó AMD!

Recommended Posts

Posted

Tavaly õsszel elhalálozott az AMD Athlon 64 3200+ Venice magos processzorom (amint egy másik topicban már leírtam: Abit Fatal1ty AN8). Visszavittem a procit, ahol vettem, de persze elhajtottak, mert lejárt az egy év! Bár a dobozon az AMD 3 év garanciát vállalt!

Gondoltam, nem hagyom annyiban a dolgot, és bejelentkeztem az AMD-nél, és leírtam a problémámat. Majd kb. 1 hónapi e-mail váltás után megkaptam a címet, ahová eredeti csomagolásában (hûtõjével együtt) visszaküldhettem a processzoromat. November végén elpostáztam a megadott holland címre.

Kaptam egy e-mailt kb. 3 napja, hogy megvizsgálták a procit, és a garancia érvényes rá!

Majd legnagyobb megdöbbenésemre, egy órával ezelõtt csengettek, és megérkezett a DHL-lel a csomagom az AMD-tõl! :pislog::D

Kibontottam, és egy vadiúj, dobozos AMD Athlon 64 3500+ processzor figyelt a dobozban!

Tehát az AMD valóban tartotta a szavát, és garancia vállalása igaznak bizonyult.

Egyébként, lélekben lemondtam már az egészrõl, ezért esett ennyire jól ez a dolog!

Bravó AMD! :oké::bravó:

Posted

Egy gyorsabb modellt küldtek? :huh: Nem rossz! :)

Posted

Örülök ennek a dolognak nagyon. Ez az igazi garancia. Éljen az AMD!

Posted

Ez egy mesébe illõ történet, hát ez az amirõl az emberek itt csak álmodoznak!

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Még egy érv az AMD mellett? ;) Gratula az új (és gyorsabb) procidhoz!

Posted

Gratulálok. Ilyen garanciával sosem kínáltak engem. Csak dobták a hátamra a hibás cuccokat, és menjek vele a fenébe. Használd egészséggel az új processzorodat, és vigyázz rá.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...