Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

DVDShrinket és a DVD2one-t használtam eddig DVD másolásra. Hallottam, hogy léteznek hosszabb ideig dolgózó és jobb minõséget eredményezõ programok, de azoknak használata nagyon bonyolult.

Tudtok olyan DVD másolót ami könnyen használható mint a Shrink, de képminõségben jobbat produkál?

Posted

DVD FAB Decrypter

CloneDVD

Nero

DVD Decrypter (nem azonos az elsõvel!)

DVD Rebuilder

Nagyon sokfajtát próbáltam már én is, õszintén megmondom, hogy botrányos nagy különbségek nincsenek! Persze mindenki esküszik erre, meg arra.

Otthonra (biztonsági mentésekre :démonikacaj: ) tökéletes a DVD Shrink! ;)

Posted

Tudom, hogy Ti nem azok közzé tartoztok és még csak nem is feltételeztem, hogy nem tudjátok. DE! A Shrinket is be lehet úgy álítani, hogy jobb minõséget produkáljon és elbíbelõdjön vele pár órát. De persze nem CCE lesz, csak több menetes és élsimításos.

Lenne viszont egy kérdésem!

Ha a Néróval íratom meg a DVD-t, akkor adat módban kell íratni? Csak simán felírom a video_ts-ben lévõ fájlokat (amit pl. a Shrink csinált, állított össze) és max. csinálok egy üres audio_ts-t?

Pont ezért az én (bevált ) metódusom a következõ: ReMake (kiszedem az extrákat és a gombokat) -> Rebuilder tömörítem -> DVD Shrink-el kiszedem azokat a hang - és felirathivatkozásokat, amik értelmüket vesztették, és csinálok egy ISO-t a fimbõl, természetesen "No Compression" opcióval -> Decrypterrel felírom a kész mûvet.

...

Nálam elsõ a fölösleges streamek kiszedése, aztán a ReMake. Ilyenkor már látom, mekkora a bitráta 4,38 GB-on, így el tudom dönteni, milyen zsugorítási módot válasszak.

HWSW-fórumról. (igaz már 2 éves infó, de jó)

Posted
Lenne viszont egy kérdésem!

Ha a Néróval íratom meg a DVD-t, akkor adat módban kell íratni? Csak simán felírom a video_ts-ben lévõ fájlokat (amit pl. a Shrink csinált, állított össze) és max. csinálok egy üres audio_ts-t?

>>Ezen<< az oldal alján megkapod a kérdésre a választ. Egyébként nagyon korrektül le van írva a DVD Shrink használata.

Posted

Próbáltátok a Xilisoft DVD Ripper 4.0-et? Most láttam egy 123perces filmet amit ezzel rippeltek. Kifogástalan kép és hangminõsége volt.

Biztos készítettek olyan programot ami automatikusan elvégzi azokat a beállításokat amit a CCE-ben manuálisan kell megcsináni. Csak meg kellene találnom.

• 5 months later...
Skype_Ász_Bence
Posted

Hellosztok! Én is A Dvd Shrinket használom, szeretem, jó! A film leírását Dvd lemezre Nero Express 7.0-val szoktam! :lol: