JOINT72 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 DVDShrinket és a DVD2one-t használtam eddig DVD másolásra. Hallottam, hogy léteznek hosszabb ideig dolgózó és jobb minõséget eredményezõ programok, de azoknak használata nagyon bonyolult. Tudtok olyan DVD másolót ami könnyen használható mint a Shrink, de képminõségben jobbat produkál?
nascar Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 DVD FAB Decrypter CloneDVD Nero DVD Decrypter (nem azonos az elsõvel!) DVD Rebuilder Nagyon sokfajtát próbáltam már én is, õszintén megmondom, hogy botrányos nagy különbségek nincsenek! Persze mindenki esküszik erre, meg arra. Otthonra (biztonsági mentésekre ) tökéletes a DVD Shrink!
Soma01 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tudom, hogy Ti nem azok közzé tartoztok és még csak nem is feltételeztem, hogy nem tudjátok. DE! A Shrinket is be lehet úgy álítani, hogy jobb minõséget produkáljon és elbíbelõdjön vele pár órát. De persze nem CCE lesz, csak több menetes és élsimításos. Lenne viszont egy kérdésem! Ha a Néróval íratom meg a DVD-t, akkor adat módban kell íratni? Csak simán felírom a video_ts-ben lévõ fájlokat (amit pl. a Shrink csinált, állított össze) és max. csinálok egy üres audio_ts-t? Pont ezért az én (bevált ) metódusom a következõ: ReMake (kiszedem az extrákat és a gombokat) -> Rebuilder tömörítem -> DVD Shrink-el kiszedem azokat a hang - és felirathivatkozásokat, amik értelmüket vesztették, és csinálok egy ISO-t a fimbõl, természetesen "No Compression" opcióval -> Decrypterrel felírom a kész mûvet. ... Nálam elsõ a fölösleges streamek kiszedése, aztán a ReMake. Ilyenkor már látom, mekkora a bitráta 4,38 GB-on, így el tudom dönteni, milyen zsugorítási módot válasszak. HWSW-fórumról. (igaz már 2 éves infó, de jó)
Wilson Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Lenne viszont egy kérdésem! Ha a Néróval íratom meg a DVD-t, akkor adat módban kell íratni? Csak simán felírom a video_ts-ben lévõ fájlokat (amit pl. a Shrink csinált, állított össze) és max. csinálok egy üres audio_ts-t? >>Ezen<< az oldal alján megkapod a kérdésre a választ. Egyébként nagyon korrektül le van írva a DVD Shrink használata.
Soma01 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Köszi! Tehát DVD videot kell írni. Gondoltam arra is, hogy imgtool-lal csinálom ha nem megy. http://www.coujo.de/
JOINT72 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Próbáltátok a Xilisoft DVD Ripper 4.0-et? Most láttam egy 123perces filmet amit ezzel rippeltek. Kifogástalan kép és hangminõsége volt. Biztos készítettek olyan programot ami automatikusan elvégzi azokat a beállításokat amit a CCE-ben manuálisan kell megcsináni. Csak meg kellene találnom.
Soma01 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Akkor neked ez kell: DVD-Rebuilder Ez tud CCE-t kezelni és sok minden mást is.
Skype_Ász_Bence Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hellosztok! Én is A Dvd Shrinket használom, szeretem, jó! A film leírását Dvd lemezre Nero Express 7.0-val szoktam!
Recommended Posts