Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Samsung VP-D363 miniDV kamera

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Két hónapja vásároltam Samsung VP-D363 kamerát. Két problémám van vele, aki ezekkel már találkozott kérem segítsen.

Az egyik az, hogy felvétel közben az autómata fókoszálás hangját felveszi, ez fõleg akkor zavaró mikor a téma csendes. Ez úgy jelenik meg, hogy halk morgó handot lehet hallani lejátszás közben.

A másik pedig az, hogy a hozzá kapott gyári aksi (SB-LS80) jó ha kibír fél órát teljes feltöltés után, annak

ellenére, hogy a leírásba 1óra 20 percet ír.

Kérem aki a témával kapcsolatban tud valami segíteni irjon, elõrei is köszönöm!

Ja és még valami. Már egyszer volt a Samsung márkaszervízbe, akkor azzal ráztak le, hogy ne várjak többet tõle, ennyi árért (83 000 FT) ne várjak többet. Ennek így kell müködnie.

Posted

A zoom hallatszik bele, nem a fókusz. Majdnem mindegyikbe behallatszik egy kicsit, fõleg nagyobb sebességnél. Az a baj, hogy közel van a mikrofon. Nekem a 200ezres JVC-be is lehetett hallani, csak arra tudtam külsõt csatlakoztatni, már amíg mûködött, mert 2 év után behalt a ccd-je és itt vége is lett.

Az hogy az akksi keveset bír az lehet a zoom sok folyamatos használatától is. Alaõ akksi kb. 1 órát kell hogy bírjon, de 7-8 teljes lemerülés és feltöltés után áll majd be.

Posted

Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalataidat a témával kapcsolatban.!

Említetted hogy csatlakoztattál kölsõ mikrafont a kamerához. Érdekelne hogy milyet, és mennyiért lehet

beszerezni e dolgot. Ez valami speciális mikrafon, vagy mi?

Elõre is kösz.

Posted

Ahhoz kell hogy legyen mikrofon bemenet a kamerán. Az enyémen van, meg sok más minden is, azért tudtam megoldani, de ez más kategória, a Tiéden nincs ilyen. Mivel Mini Dv kamerád van, gondolom kicsit szerkeszted is a videót, akkor meg az eredeti hangot úgysem nagyon használod fel, esetleg beszédnél, akkor meg úgysem zoomolsz. Próbáld meg a képméretet beállítani mielõtt indítod a felvételt, ennyit tehetsz. A sok zoomolás amúgy is egy idõ után zavaró.