Tittye Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Sziasztok! Két hónapja vásároltam Samsung VP-D363 kamerát. Két problémám van vele, aki ezekkel már találkozott kérem segítsen. Az egyik az, hogy felvétel közben az autómata fókoszálás hangját felveszi, ez fõleg akkor zavaró mikor a téma csendes. Ez úgy jelenik meg, hogy halk morgó handot lehet hallani lejátszás közben. A másik pedig az, hogy a hozzá kapott gyári aksi (SB-LS80) jó ha kibír fél órát teljes feltöltés után, annak ellenére, hogy a leírásba 1óra 20 percet ír. Kérem aki a témával kapcsolatban tud valami segíteni irjon, elõrei is köszönöm! Ja és még valami. Már egyszer volt a Samsung márkaszervízbe, akkor azzal ráztak le, hogy ne várjak többet tõle, ennyi árért (83 000 FT) ne várjak többet. Ennek így kell müködnie.
nagyjani Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A zoom hallatszik bele, nem a fókusz. Majdnem mindegyikbe behallatszik egy kicsit, fõleg nagyobb sebességnél. Az a baj, hogy közel van a mikrofon. Nekem a 200ezres JVC-be is lehetett hallani, csak arra tudtam külsõt csatlakoztatni, már amíg mûködött, mert 2 év után behalt a ccd-je és itt vége is lett. Az hogy az akksi keveset bír az lehet a zoom sok folyamatos használatától is. Alaõ akksi kb. 1 órát kell hogy bírjon, de 7-8 teljes lemerülés és feltöltés után áll majd be.
Tittye Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalataidat a témával kapcsolatban.! Említetted hogy csatlakoztattál kölsõ mikrafont a kamerához. Érdekelne hogy milyet, és mennyiért lehet beszerezni e dolgot. Ez valami speciális mikrafon, vagy mi? Elõre is kösz.
nagyjani Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ahhoz kell hogy legyen mikrofon bemenet a kamerán. Az enyémen van, meg sok más minden is, azért tudtam megoldani, de ez más kategória, a Tiéden nincs ilyen. Mivel Mini Dv kamerád van, gondolom kicsit szerkeszted is a videót, akkor meg az eredeti hangot úgysem nagyon használod fel, esetleg beszédnél, akkor meg úgysem zoomolsz. Próbáld meg a képméretet beállítani mielõtt indítod a felvételt, ennyit tehetsz. A sok zoomolás amúgy is egy idõ után zavaró.
Recommended Posts