Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Blog szerkesztõ


rimel@citromail.hu

Recommended Posts

rimel@citromail.hu

Sziasztok!

 

Segítséget kérek blog ügyben!

Saját blogot szeretnék saját tárhelyen. Tud-e valaki ingyenes programot ehhez, amit egyszerûen lehet telepíteni, de nem a leggagyibb szoftver?

 

Link to comment
Share on other sites

Sanzi

Hát, ha szeretnél valami >>>ehhez<<< hasonlót, abban tudok segíteni. Szólj, ha komolyabban érdekel a téma, mert akkor majd komolyabban leírom.

Link to comment
Share on other sites

Sanzi

Tehát. Megpróbálom logikusan felépíteni az egészet.

Tárhely:Szerintem a legjobb erre az extra. 1GB, nincs reklám. A CJB-t nem ajánlom, és az UW is mostanában elég jól leszerepelt nálam. >>>Extra topik<<<

PHP Motor:

Van sok, de én egyet próbáltam, ami nekem tökéletesen megfelelt. A neve WordPress. Ez nem jelenti azt, hogy csak ez az egy van. A telepítésrõ, konfigurálásról, magyarításról, skin beállításokról a >>>WordPress<<< saját topikjában.

Bejegyzések:

Van a nagyon paraszt módszer, amikor csak a saját kis szerkesztõjébe beírod a cuccokat, de az elég béna. Én úgy szoktam, hogy megírom Word-ben a bejegyzéseket, bekezdésekre tagolom, kiemelem amit ki kell, csinálok behúzást is, szóval megformázom ahogy kell. Ez utána átmásolom Dreamweaver-be, ott beillesztem (ha kell) a képeket, és a html kódot másolom be. De van egy - szerintem - nagyon jó progi, amit érdemes lenne használni. Igaz én nem ezt használom, de attól még nagyon jó. (Aminek a topikját kb 20 perce keresem, de nem találom. Bocsi...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...