Joebácsi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Egyik napról a másikra megbolondult a HIPP, egyetlen anonym proxyt hajlandó adni (Saud Arabia) az meg egy csomó oldalt blokkol vagy hiányosan jelenít meg, vagy arabnyelvû reklámot jelenít meg. Hiába váltok proxyt, mindig ez az arab jelentkezik. Más is találkozott ezzel a problémával? Mit lehet tenni?
Joebácsi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Egyik napról a másikra megbolondult a HIPP, egyetlen anonym proxyt hajlandó adni (Saud Arabia) az meg egy csomó oldalt blokkol vagy hiányosan jelenít meg, vagy arabnyelvû reklámot jelenít meg. Hiába váltok proxyt, mindig ez az arab jelentkezik. Más is találkozott ezzel a problémával? Mit lehet tenni? Megint én vagyok! Most felraktam az IP Hider nevû progit, ez meg lejegeli a gépem. Csökkentet módban kellet letörölnöm a progit. Lehet, hogy az internetszolgáltatóm kotyogott bele valahogy? Egyébként kábeles kapcsolatom van, dinamikus IP-vel. Tudtok valami jó, ugyan ilyen célú progit?
h.arpad Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ez a szoftver a talán a legjobb ilyen téren. De ha azt gondolod, ez végleg elrejti az IP-címedet, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. A proxy-kiszolgálók ugyanis rögzítik, milyen IP-rõl történt a csatlakozás. Nekem ilyen problémám nem volt. Úgy 10 napig használtam a progit, majdnem mindig tudott európai proxy-t is adni. Sajnos vannak hátrányai az ilyen típusú anonimitásnak, pl.: íl: Ahogy már tapasztaltad, országtól függõen a proxy egy rakás oldalt blokkol, és ez mindig így lesz! (L. pl. Kína) Megjegyzem, többnyire az illegális site-okat! íl: Mindig találsz lassú proxy-kat. íl: Végül: maga az út, amit a proxy-nak küldött kérelem bejár a kiszolgálóig lehet nagyon hosszú is, több ponton elakadhat, a külföldi szolgáltatótól függõen. Többnyire ezek azok, ami miatt a HideIP használatát hosszú távra senkinek sem ajánlom.
Joebácsi Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kösz Árpád! Úgy döntöttem, hogy mellõzöm az ilyen progik használatát! Üdv.
jimmi78 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hát én nem tudom,de nekem tökéletesen mûködik!Mindenhol azt irja ki amit generál!A tûzfalat ki kell kapcsolni míg használod
Joebácsi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Eddig mûködött a tûzfal kikapcsolása nélkül is.
ToMMyX Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Létszives valaki segítsen nekem is ez a problémám!Mindig Saud Arábiás proxyit ad létszives segítsetek nagyon fontos lenne!Minden beállítás rendeben szerintem. Jelenleg 3.31 -es magyart használok!
h.arpad Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Addig válts proxy-t, amíg be nem jön egy másik. más lehetõséged nincs.
Feribax2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sziasztok Az lenne a problémám, hogy akárhol nézem, simán beazonosít, pedig a hide ip rendesen csinál ip-t. Firefox is írja jobb alsó sarokba: Hide IP ready... Valami ötlet?
Sonich Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Olyankor váltsál ip vagy proxit utánna kiírja a Hide IP ready... helyet a proxit vagy az ip-t
Recommended Posts