Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mobil netezés gépen keresztül.

Recommended Posts

Posted

Segítségeteket kérném!

Netezni szeretnék mobilon úgy, hogy az adatokat a gépról kapja Bluethooton keresztül. Csak nem tudom megvalósítani, de sokfelõl hallom, hogy van ilyen (pl 6600 ra stb.)

Telóm: Nokia 5300 Xpress Music

Elõre is hálás köszönet a segítõnek.

Posted

A mobilszolgáltatóddal megkötötted a szerzõdést GPRS-re? Igényeld a szolgáltatást, õk megadják, hogy hogyan kell konfigurálni a gépet. Egyébként gondold meg, mert lassú (115 kbps) és drága. Én 7200 ft-ért használtam havonta 500 MB határig. (Ez oda-vissza forgalmat jelent). Én a Pannonál vettem igénybe kb egy évig, de kész anyagi csõd volt.

Posted

Nem erre gondolt.

Azt akarja, hogy pl. a gépe csatlakozik az ADSL-re, a telefon pedig csatlakozik a gépre Bluetooth-on keresztül, és így menjen neki az Internet a mobilján (ingyen). Legalábbis én így értettem, és ez nekem is hasznos volna. :)

Posted

Igen, tudom mi az a GPRS :P

másnak is jól jönne látom, akkor valaki?

Posted

Rágoogleztam én is a témára, és találtam érdekes találatokat. Itt a srác ugyanazt akarja, mint Te (illetve én is), csak neki 6630-asa van. De az ottani linkekbõl kiderült, hogy a 6600-ással is mûködik, mégpedig a Gnubox program segítségével. Az ottani letöltések közt nem szerepel külön a 6600, ezért inkább ezt szedd le (Jobb klikk -> Mentés másként).

Majd írd meg, hogy mûködik-e. Sajnos nekem nem symbian-os a mobilom, ezért én kimaradok a buliból. :(

• 2 months later...
Posted

Skacok! Ti ott a pcworldnél okosnak valljátok magatokat, nem? légy szíves segítsetek már....