dormoszaurusz Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Üdv! Segítsetek, ha tudtok! Gépet cseréltem, szokott módon telepítettem az eacot, de nem látja a lemezmeghajtókat, csak a virtuális meghajtókat ismeri fel. LG DVD irókról van szó, a firmvare-t frissítettem, nem történt semmi. Köszi! dormoszaurusz
Netkaloz Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 @dormoszaurusz Pont ez a gondom nekem is. Valamiért eltûnt az eac a gépemrõl, feltettem, meg a lame.exe-t is, de egyik LG írómat sem látja, csak a virtuálisakat. Az easy cdda extractor simán lát mindent, sõt, az összes többi alkalmazás is. Bár most hogy gondolkodom, amikor egy audio cd-t beteszek a meghajtóba, akkor az automatikus indítás elindul az xp-ben de a felbukkanóablakban nincs semmilyen választási lehetõség, amit még nem tapasztaltam. Az összes alkalmazás látja a cd-t, winamp, tc, szóval rejtélyes ez az egész.
Soma01 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Konfigoljátok újra! http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...e_Configuration
Netkaloz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 @Soma01 Köszönöm, de az a gond, hogy meg sem jelennek azok a beállítási lehetõségek, amit ajánlottál. Újratelepítettem, de akkor sem. Nem értem.
dormoszaurusz Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Azért nem jelent meg neked ez az opció, mert a virtuális driverben nem érzékelte az audió cd-t. Nekem végül más is nyökögni kezdett a géppel, így kénytelen voltam újratelepíteni az egészet. Ez minden gondot megoldott. Üdv! dormoszaurusz
Netkaloz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 @dormoszaurusz Mountoltam egy audio képfájlt, de akkor sem adott olyan választási lehetõségeket, mint amilyeneket olvastam a linken. egyszerûen nem. Ráadásul a teszt sem futott le. Érthetetlen. Hogyan tud "magától" elromlani valami??? És az mitõl van, hogy az audio cd behelyezésekor az xp automatikus indítás ablaka üresen bukkan fel, semmilyen választási lehetõséget nem ajánl fel? Az eszközkezelõben töröltem az összes meghajtót, újraindítottam a gépet, de semmi a virtuálisokat töröltem küólön az alcoholban, akkor eltûnt az eac-ból is minden, majd újra beállítottam négyet, azonnal látta az eac, de a fizikaikat most sem. Én nagyon nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet.
dormoszaurusz Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Az eac varázslóban van egy opció, amelyet kiválaszthatsz, hogy engedi-e az összes funkció használatát, próbáld med ismét lefuttatni a varázslót! Egyébként ha elegendõ programot telepítesz, majd leszeded õket, akkor hidd el érdemes agépet újrahúzni. Végülis fél nap alatt megvan. Utána ghostold ki. innen gyorabban megy majd az újratelepítés. Ha nem cseréltem volna gépet, nem lett volna csak negyed óra :-)
Netkaloz Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 @dormoszaurusz Elindítottam, mondom kipróbálom amit írtál, és csak úgy kíváncsiságból rákattintottam a felsõ sorban a meghajtókra és ott volt a felsorolásban a két DVD-íróm! Nem bolygattam már pár napja és megtalálta õket. Érthetetlen, hogy edig miért nem, de lényeg az, hogy megvannak és ez jó hír. Idõközben feltettem egy CDDA-t, de talán az eac jobb minõségre képes.
Recommended Posts