Jump to content
GSForum - Segélyvonal

2 gép egy monitorról

Recommended Posts

Posted

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan kütyü, amivel 2 gépet tudok üzemeltetni egy monitorról, hangfalról, egérrõl, billentyûrõl, nyomtatóról stb. Tehát van rajt legalább egy VGA meg kb 4 USB meg mondjuk 2 jack a hangfalnak meg a mikrofonnak...??? (ps/2 nem muszáj majd veszek usb-s bill.-t)

Ha létezik ilyen akkor valaki, aki tud Valami infot mondjon róla v adjon Valami linket...

KÖSZI

:respect:

• 11 months later...
Posted

Samsung 22 col 223bw monitorom van és két gép van rákötve egy ilyen átkapcsolóval.

Az lenne a kérdésem, hogy elég sűrűn kapcsolgatok a két gép között, ez okozhat-e károsodást a monitoron illetve van-e okom félni valamitől.

Posted

Szerintem ha kikapcsolod az átkapcsolás elõtt a monitort, akkor nem lehet sok félnivalód. Egyébként meg hasznos lehet a RealVNC nevû program is...

Posted

Ez egy olyan átkapcsoló, amit a billentyűzetről kapcsolok át, ha kikapcsolom a monitort, akkor ez az átkapcsolás nem működik. Hol találom ezt a progit, és mi ez?

Posted

A VNC egy remote (távirányító) program. Gondolom hálóban van a két gép. Akkor csak az egyikre fölrakod a szervert, másikra a klienst, és csatlakozol. Után látod, és irányítod a másik gépet, és nem kell neki nem hogy monitor, hanem még beviteli eszközök sem.

Posted

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ez tök jó ilyenrõl még nem halotam max a logmeinrõl.

Köszike még egy linkért Nagyonk köszike lenne.

• 8 months later...
Posted

Hi all!

Lenne egy kis gondom.

Egy monitor switchen keresztül használok egy pc-t és egy xbox-ot. Sajna a monitor képe egy picit életlen, amit pl filmezés közben nem lehet észrevenni, de böngészésnél engem zavar. Ezt a gondot megoldaná a monitor automata beállítás funkciója, de a switch-en keresztül nem megy neki, manuálisan meg nem tudtam beállítani. A monitor Samsung Syncmaster 710N.

Légyszi valaki segítsen, mit tudok tenni.

Köszi!

Posted

Csatlakoztasd rá a gépre, állítsd be [AUTO], tedd vissza az osztóra. Így nem megy?