spe88 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan kütyü, amivel 2 gépet tudok üzemeltetni egy monitorról, hangfalról, egérrõl, billentyûrõl, nyomtatóról stb. Tehát van rajt legalább egy VGA meg kb 4 USB meg mondjuk 2 jack a hangfalnak meg a mikrofonnak...??? (ps/2 nem muszáj majd veszek usb-s bill.-t) Ha létezik ilyen akkor valaki, aki tud Valami infot mondjon róla v adjon Valami linket... KÖSZI :respect:
Soma01 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 KVM sitch kell neked! Leírás Google Link Depo.hu Link (árak,boltok)
Predator Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Samsung 22 col 223bw monitorom van és két gép van rákötve egy ilyen átkapcsolóval. Az lenne a kérdésem, hogy elég sűrűn kapcsolgatok a két gép között, ez okozhat-e károsodást a monitoron illetve van-e okom félni valamitől.
Gereby Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Szerintem ha kikapcsolod az átkapcsolás elõtt a monitort, akkor nem lehet sok félnivalód. Egyébként meg hasznos lehet a RealVNC nevû program is...
Predator Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ez egy olyan átkapcsoló, amit a billentyűzetről kapcsolok át, ha kikapcsolom a monitort, akkor ez az átkapcsolás nem működik. Hol találom ezt a progit, és mi ez?
Gereby Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A VNC egy remote (távirányító) program. Gondolom hálóban van a két gép. Akkor csak az egyikre fölrakod a szervert, másikra a klienst, és csatlakozol. Után látod, és irányítod a másik gépet, és nem kell neki nem hogy monitor, hanem még beviteli eszközök sem.
Predator Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ez tök jó ilyenrõl még nem halotam max a logmeinrõl. Köszike még egy linkért Nagyonk köszike lenne.
Gereby Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://www.realvnc.com/ A letöltésnél megtalálod az ingyenes verzióját.
Makk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hi all! Lenne egy kis gondom. Egy monitor switchen keresztül használok egy pc-t és egy xbox-ot. Sajna a monitor képe egy picit életlen, amit pl filmezés közben nem lehet észrevenni, de böngészésnél engem zavar. Ezt a gondot megoldaná a monitor automata beállítás funkciója, de a switch-en keresztül nem megy neki, manuálisan meg nem tudtam beállítani. A monitor Samsung Syncmaster 710N. Légyszi valaki segítsen, mit tudok tenni. Köszi!
Pjotr Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Csatlakoztasd rá a gépre, állítsd be [AUTO], tedd vissza az osztóra. Így nem megy?
Recommended Posts