gmmg1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Sziasztok! Néhány napja telepítettem a gépemre a uTorrentet és azóta nem mûködik az FTP program. (nem éri el a szervert). Azóta az ftp-t újra telepítettem, az uTorrentet meg leszedtem, de nem mûködik, valószínüleg nem kap portot a modemnél, nem is jelzi a modem, hogy próbálkozna csatlakozni a szerverhez. Hogyan lehetne elhárítani ezt a hibát? Elõre is köszönöm a válaszokat!
Becsoft Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Esetleg ha nem nyitottál volna neki 2 topikot akkor még segítenék is - ha tudnék
zsoltchelsea Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Póráld meg ezeket, általában segítenek: Start->Futtatás: ipconfig->enter ping->enter Utána registry takarítás szigorúan programmal, Temp mappa törlése, szemetek eltávolítása. Ezek után mennie kell. Ha nem, mentsd le az adataidat valahova, és hajrá a rendszer-visszaállítás.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 1. Ez nem webprogramozás 2. Mit telepítettél Te újra az ftp-n? Hogy telepítetted újra az FTP-t? Az (szerény tudásom szerint) lehetetlen!
zsoltchelsea Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 1. Ez nem webprogramozás. Ezt mire érted? Nem biztos, hogy a port a baja, lehet, hogy az IP címmel van baj.
zsoltchelsea Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Most értettem meg, mire írta Davs. Azt hittem nekem véste le.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nem, nem. Amikor én rákattintottam a Hozzászól gombra, akkor még csak a témaindító hozzászólást láttam. gmmg1-nek szólt, hogy rossz helyre tette a topicot. De azért: Milyen FTP programot használsz? Tûzfalad van? Vírusirtás, kémprogramkeresés volt?
Master_of_Puppets Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Valaki tudna valami linket adni, amiben benne vannak a mappák attribútumai. Tehát hogy mit jelenet pl.: a 777, 755, 666 stb. Csak mert így FTP-n könnyebb lenne eligazodni a mappák között. Kösz előre is
h.arpad Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tessék: Angol: http://www.ss64.com/bash/chmod.html Magyar: http://www.tutorial.hu/node/347 De azért arra vigyázz, hogy ez a SITE parancs nem minden szerveren működik. Linux szervereken igen.
MErzsébet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Üdvözlök mindenkit. Tudnátok nekem mondani olyan ingyenes FTP servert, ahova képek tömkelegét lehetne felrakni? Köszi a segitséget előre is! MErzsébet.
zsoltchelsea Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Talán nézd meg ezt: KATT Az oldalt nem ellenõriztem.
MErzsébet Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 @zsoltchelsea Köszi szépen. Tanulmányozom. MErzsébet.
Minkó Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Sziasztok! Húú ezer éve nem jártam itt! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egy ismerõsöm megbízott azzal, hogy egy már elkészült weblapot tegyek fel a netre! Csak egy a bökkenõ: Tartalmaz adatbázist, php-t stb. Õszintén szólva én csak a HTML-t ismerem úgyahogy, csináltam már ilyen weblapot, de SQL-el, php-vel nem volt dolgom még! Szerencsére az oldal kész van, csak elérhetõvé kell tennem! A tárhely adott az extra.hu-n. Igen ám, de gondolom nem elég simán felmásolni a fájlokat, kitenni az indexet és kész is! Szóval aki jártas a témában, szeretném a segítségét kérni, mert minél elõbb meg kéne oldanom ezt a dolgot. Elõre is köszi! Ja és bocsi ha rossz helyre írok, de nem igazán éreztem hogy máshova illik a hozzászólás
Kiskalóz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 A php fájlokat is csak fel kell másolni a szerverre. Az adatbázis pedig a phpMyadmi-ban tudod beállítani. Ha a barátod csinált pl egy instal.php-t akkor azt elöször meg kell hívnod, és az létrehozza az adatbázisban a megfelelõ táblákat.
Minkó Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Van install.php de nem igazán tudom hogy mit kezdjek vele. Hogy hívom meg? Abszolút nem tudok mit kezdeni velük sajnos. De azért köszi!
payskin Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Fel kell másolni, át kell írni benne a MySQL hozzáféréshez szükséges nevet és jelszót, aztán le kell futtatni. De áruld már el nekem, hogy php-hoz és MySQL-hez értõ barátod miért bíz meg pont téged azzal, hogy bárhová is felrakd a cuccait, amikor te nem értesz hozzá, számára meg ez kb. 1 perc volna?
Minkó Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A helyzet az hogy nem akar foglalkozni vele az illető, aki megcsinálta a honlapot! Ezért rám sózta, hogy ,,csináljak vele amit akarok" Eredetileg egy másik ismerősöm kért meg, hogy vegyem át a szerkesztést attól, aki elkészítette a honlapot, de még nem rakta fel, mert nem bízik meg benne. Nekem csak annyi lenne a dolgom, hogy elérhetővé teszem.
h.arpad Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ha van egy install.php vagy valami hasonló, - attól függően, hogy hová töltöd fel az adott oldalt - egy MySQL host címet, az adatbázis nevét és adatbázis jelszót kell beírnod, majd feltöltés után a böngésződben a www.valami.hu/install.php-t meghívod (ez elég logikus), és az így az létrehozza a megfelelő táblákat. Hogy hívom meg?A PHP-t úgy szokás futtatni, hogy beírod a böngésző címsorába a script URL-t, (- l. előbb) ahogy eddig minden PHP-oldalnál tetted a böngésződdel.
Master_of_Puppets Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Üdv! Olyan problémám lenne, hogy nem tudok FTP-rõl mappát törölni. Hiába nyomom meg, hogy Törlés lefuttatja a törlést, de a mappa ugyanúgy ott marad, pedig tök üres
Master_of_Puppets Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Elvileg van... Hiszen csak néha így random nem enged törölni mappákat.
Master_of_Puppets Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Az lenne a kérdésem, hogy az mitõl van, hogy fájl feltöltésekor gyakran megdöglik a feltöltés ennél? PORT 192,168,2,100,14,218 Ezt kiírja utána már csak újracsatlakozással lehet ismét felmenni a szerverre. Rendkívül irritáló amikor csak egyszerûen kijelölnél több száz fájlt aztán hadd menjen, ehelyett mindig az újrakapcsolódással kell szenvedni
apaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Segítsetek! A T-online tárhelyre nem tudom feltölteni egyszerűen a honlapot. Az ftp progival /flashFXP/ más tárhelyre nem volt gond,de ide nem megy! www.hondimpex.hu Már aktív a tárhely ,és vagy két éve megvették a domain nevet is
payskin Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mi a gond (mert ebből nem derült ki). FTP szerver neve megvan? Csatlakozni tud? Feltölteni tud? A domain odamutat a T-Online tárhelyre? (Nem elég megvenni!)
Recommended Posts