Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Sasmung P510 kontra adatátvitel


mizsi

Recommended Posts

mizsi

Sziasztok! Egy nagyon idegesítő problémával állok szemben! Samsung P510-es telefonomhoz hosszas utánajárás után sikerült soros adatkábelt szereznem (nem utángyártott, eredeti Samsung adatkábel). A Samsung oldaláról letöltöttem az aktuális szoftvert (Samsung PCStudio II), viszont az a gond, hogy a kapcsolat létrejön ugyan a telefon és a PC között, de csengőhangot és képet egyáltalán nem enged küldeni a telefonra (a kiválasztó gomb inaktív). Ezután feltelepítettem eme programnak egy korábbi verzióját, ami EasyGRPS fantázianéven fut, érdekes módon, ezzel remekül működik a küldés. De! Most jön a svédcsavar: míg előbbi látja a telefonra már feltöltött dolgokat (kép, hang), utóbbi nem! :démonikacaj:

Mindezekután kérdezem, létezik-e olyan szoftver, ami kompatibilis a telefonnal, normálisan engedi a feltöltést, látom is, mi van már feltöltve, és mellékesen le is lehessen tölteni a telefonról, mert eme funkcióra e két program jelenleg nem képes. Fontos, hogy ne USB-s program legyen, mert az soros adatkábelel nem működik.

Köszönöm a válaszokat

Link to comment
Share on other sites

nagyjani

A PCstudio II jó lesz. A gombok azért inaktívak, mert csak a megfelelő mappába enged másolni. Tehát a képet azt hiszem a letöltött vagy beérkezett képekhez, meg a többi formátumot is a saját bejövő mappájába. A másik progi lehet hogy kényszerítve bemásol valahova, amit meg az előbbi nem figyel.

Link to comment
Share on other sites

pampalini

Esetleg nézz körül itt. :gépel:

Link to comment
Share on other sites

mizsi

Ez nem jó, próbáltam, de csak USB-vel meg infrával működik, nem látja a program a telefont.

@nagyjani: amikor elindul a PCStudio 2, a főlapon inaktív a Melody to Phone és az Image to Phone gomb. Az Easy GRPS-ben nem! De ha a PCStudio 2-ben elindítom a File Managert, úgy már tudok feltölteni, köszönöm! Letölteni viszont nem enged, mert minden fált 0 kb-nak mutat. Az Esay GRPS FileManager-e meg nem látja a feltöltött dolgokat.

Link to comment
Share on other sites

nagyjani

Azokat a fájlokat is 0 méretûnek látja amit a PCStudió2-vel töltesz rá? Nekem E720-as van és azzal bluetooth-on keresztül csatlakozva is minden tökéletes már a kezdetektõl.

Link to comment
Share on other sites

mizsi
Azokat a fájlokat is 0 méretûnek látja amit a PCStudió2-vel töltesz rá?
Igen. Nem is ez a legnagyobb problémám, hanem az, hogy letölteni nem tudok a telefonról, fényképeket, videókat.

 

Link to comment
Share on other sites

Guminyuszy

Sziasztok!

Nem pont ide tartozik amit kérdezek de nem tudtam hova írni! Tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet memóriakártyát formázni pc-n? Mert amint megpróbálom elindítani a formázást lefagy a progi! Tudna valaki egy megbízható programot ajánlani? Egy d900-hoz kellene, hogy meg tudjam formázni! HELP légyszi valaki!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...