Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Mint ahogy a topic címében is olvasható, hogyan lehet DVD-t DivX-be konvertálni, hogy egy fájl legyen belőle, és ne sok kicsi?

A DivX Converter programot használnám.

Segítségeket előre is köszönöm!

Posted

Írtam, igaz. De ott nem errõl volt szó!

A DivX Converter minden VOB fájlból csinált egy divx fájlt, és nem egy nagyot. Ez a probléma!

Ha ezzel a progival ezt nem lehet megcsinálni, akkor sincs gáz, mert csak megpróbáltam. ;)

Posted

Amiket írtam azok egy nagy avi-t csinálnak! Olyan felirattal és hanggal amit választasz a kódolás elõtt.

Posted

A Dr. DivX 2.x is megoldja. Csak sorrendbe egy "task"-ba kell felvenni a fájlokat (ebben az esetben egy nagy avi lesz szintén). A program nyilt forráskodú, ingyenes és elég "közel" áll a DivX Networkshöz. Tovább elég sok beállítási lehetõség van.

• 1 month later...
Posted

Légyszives írd le ennek a menetét.Én hiába nyitom meg az összes .vob fájlt,vagy akár egyessével,nem tudom hozzáadni a kötegeléshez.Ott csak egy fájl van.Köszi!

Posted

Ha egy "menetbe" több fájlt veszel fel, akkor azokat összefûzi (ezért látsz egy fájlt). Egyet vegyél fel az input file(s)-ba, azután beállítások, kódolás. A kódolást ne indísdd el, hanem kattints a File-ra (bal felsõ sarok), és felveheted az új fájlt. Ha rámész az encode-ra, akkor az megjelenik az elõzõ alatt. Ha rámész a resumra, akkor kezdi a konvertálást. Így egyenként beállíthatod az összeset, aztán hátra dölsz, és sorrendbe elvégzi a konvertálást.

Posted

Köszi!Otthon kipróbálom,bár én úgy emlékszem,hogy pont ez volt a gondom.Hiába vettem fel egy új fájlt,a kódolásra kattintva,nem jelent meg a másik alatt.

Posted

Akkor kódolj egyet, zárdd be a programot, és kezdj egy újat... De a fenti módon mûködnie kell (nekem mûködik).

Posted

Neked melyik verzió van (nekem a legújabb)?Külön konvertálás esetén,mivel tudom "összefûzni" a fájlokat?Gondolom, az Easy Video Joiner kevés lesz.

Posted

A legújabb van (Dr. DivX 2.0.1 beta 3).

Most mit akarsz eredményül? Összefûzött fájlokat, vagy különállókat? Ha az input file(s)-nál több fájlt adsz meg, akkor azokat összefûzi, ha csak egyet akkor nincs összefûzés. Új konvertálást a program újraindításával, vagy a "File" feliratra kattintással tudsz kezdeni.

Utólagos munkára a Dr. divx nem jó! Darabolásra a VirtualDub jó (én azt használom), összefûzésre nem tudom jó-e. Még nem volt rá szükségem, hogy ilyet csináljak. Bár biztos van olyan program, ami megoldja, de vágásnál is akadályozó tényezõ a "kulcskocka-dolog". Ha vágsz a vágás elején kulcskockának kell lennie, a végén nem fontos. Ez a divx felépítésébõl jön, még anno a PC World írt errõl egy nagyon jó cikket.

Posted

Igazából én 2 DVD lemezbõl,extrákkal,16 VOB fájl szerettem volna,1 divx-et készíteni.2GB lenne,maximális beállítással.Kipróbáltam a CloneDVD-t,ami menüvel,extrák nélkül 99%-os minõségben másol,persze csak 1 DVD-t.Nekem már ez is jó lenne,csak egy gond van,hogy nem tudok a gyökérmenübe belépni.Rajta van a másolt lemezen,intézõbõl le is tudom játszani a VTS_01_0.VOB fájlt,de se szoftveres lejátszó,se asztali lejátszó nem tud belépni ebbe a menüpontba.Egybõl az elsõ jelenettel kezd.Oda-vissza tudok a jelenetek között váltani.

Posted

Akkor a szükséges vob fájlokat "egyszerre" húzdd rá a programra, aztán mehet a konvertálás. A végeredmény egy nagy divx lesz. A menük vob fájljait hagydd ki, azokra nyilván nincs szükség.

Posted

helo

igazából én aviba szeretnék dvd-be konvertálni. ez eddig teljesen jól sikerült is a winavi videoconverterrel, de mostanában mikor elindítom a konvertálást rögtön kijön,h a winavi hibát észlelt és leáll. ha nem nyomok rá a Mégse-re akkor végigkonvertál,de a kész filmnek nem lesz hangja. mi lehet a gond, légyszi segítsetek (mindenféleképpen winavival szeretnék konvertálni)

elõre is kösz

Posted

Végülis a régebbi Dr.DivX-el konvertáltam,mert az legújabbal nem megy.Valami bug lehet,mert konvertálás közben villogtak a gombjai,ráadásul a felénél leállt.

A Winavit kipróbáltam,nekem nem volt problémám.Szerintem neked valami kodek gondod lehet.Ezzel a programmal megnézheted.

• 1 year later...
Posted

Vinawi video convertel konvertáltam de kéri a name és a codot de a next timere kattintok és konvertál,de sajna a filmen ott a felirat hogy vásároljam meg és felirat is van amit nem szeretnék rajta látni, kérlek segíts mit tegyek! :upsz::(

Posted

Link

kódeket kéri...és ha aviba szeretnék konvertálni dvd-ét a beállítást segíts beállítani lalo kösz... :(

Ez melyik nyelv??!?!?!?!?

• 9 months later...
Posted

Én azt szeretném valahogyan megoldani, hogy a DVD lemezrõl (menü is van, de az nem kell, csak) a film, egy fájlba kerüljön a vinyóra és mindenféle tömörítés nélkül. Tehát avi nem jó. Max ha tömörítetlen lenne. Mpg vagy ilyesmi formátum kellene. Az a lényeg, hogy a hang és a kép együtt legyen egy fájlban és DVD minõségû legyen, ne legyen jobban vagy újra tömörítve. Maradjon a DVD eredeti kép és hang tömörítése (mpeg2 vagy mi is az).

• 2 weeks later...
Posted

DVD Shrink: Kiválasztod csak a filmet, aztán beállítod, hogy ne darabolja szét 1 GB-os fájlokra (Preferences :nyíl: Output Files).

És ez így off, mert nem AVI-t szeretnél. :fetreng:

• 4 months later...
Posted

Stiasztok !

DVD-t rippelek avi-ba, és ez remekül megy pl. az IMToo DVD ripper ultimate progival, de ez egy dolgot nem tud, több hangsávot, és esetleg feliratot is kijelölni, hogy dual audio-s legyen az avi fájl, megnéztem több ripper programo is, de ezt egyiknél se látom.

Tudtok olyan ripper progit, amivel ez megoldható?

Ha nincs akkor 2 képcsõsben 2 progival?

elóre is köszönöm a választ.

Feliratnál pedig az lenne az igazi, ha miközben lerippeli a progi a filmet, nem belefúzne az avi-ba egy feliratot, hanem leripelné,a feliratokat külön srt fájlokba...(persze úgy hogy szinkronban maradjon a lerippelt avi-val

Ilyen progi van ?

Az se baj ha két leírt feladatot két külön progi végzi el.

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

AZ a problémám hogy letöltöttem egy filmet blueray-be, kétnyelvû és van hozzá felirat (10GB) és az a baj hogy nemtudom átkonvertálni a hivatalos divx converterrel egyszerûen nem veszi be a filmet.

És az lenne a kérdésem hogy mivel tudnék ebbõl egy minõségi rippet csinálni (amit lejátszik a dvd lejászó, nem blueray-es) 2 nyelven de ha csak magyarul az oylan nagy baj, úgy hogy ne menjen nagyon 4,3 GB fölé?

Elõre is köszi!

[OP]Destroy-man
Posted

Ha már a filmet nem veszed meg, akkor a konvertáláshoz szüökésges programot talán megveszed. Egyébként az eredeti film megvásárlásával jobban járnál!

Hogy a témánál maradjunk, az általad keresett program az Adobe Encoder! Még menüt is készíthetsz vele!

Posted

Aki Dvd-t akar avi-ba lekonvertálni, az a AutoGK programot használja. Ingyenes, a neten megtalálható, több hangsávot is tud csinálni, felirat mellékelése a filmhez ha kell még bele is tudja égetni a filmbe, beállítható hogy eredeti hang vagy mp3-as tömörítésû legyen, az avi mérete is beállítható. Én ezt használom és tökéletes a minõsége! Ha kell segíteni tudok a használatába vagy egy leírást képekkel tudok adni.