JOINT72 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Videókártyáhoznagyon sokan megkaphatták a játékot, de soha nem használták. Nem adnátok el a regisztrációs kulcsot? Ha regisztráltál akkor az account adatai is kellenének. Felhasználónév és jelszó. Ha ingyen odaadnád én is ingyen osztanám tovább, Magyar felhasználóknak. Volt aki odaadta volna, de már nem emlékszik a jelszóra. Tehát nem elvetemült a gondolat. Becsület szavamra nem üzérkedni akarok vele. Nagyon szeretem ezt a játékot. Itthon egyszerűen nem ismerik. Még a sokkal gagyibb CS vagy Amerikas Army is népszerűbb. Előre is köszi. UI.: Ma sok 6600GT topikot végigleveleztem és már kaptam is egy aktiváló kódot, plusz többen beígérték. Döbbenetes, hogy hányan simán csak eldobták a CD-t.
JOINT72 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Eddig két serialt kaptam, olyan 6600GT tulajoktól aki soha nem használták a játékot. Már tovább is adtam ingyen (chellobay-on), regisztráltak vele és működött! Valakinél még nem porosodik használatlan regisztrációs szám?
JOINT72 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Akiknek odadtam a játékot és a kapott serialt, csináltam egy leírást. Ide is belinkelem az MMPlayer oldaról: A telepítéstõl a statisztikáig és a Tréningpályák használata. Méltatlanul el van felejtve ez az FPS játék. Szerintem jobb mint a Counter-Strike vagy az America´s Army.
zera Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hello! Esetleg sikerült szerezz még egy CD kulcsot a játékhoz ,vagy van egy használaton kívüli acc.-od? Szeretném kipróbálni. Delta Force 2- vel játszottam annó, és nagyon bejött a játék hangulata.
Recommended Posts