Jump to content

Joint Operations Typhoon Rising


JOINT72
 Share

Recommended Posts

JOINT72

Videókártyáhoznagyon sokan megkaphatták a játékot, de soha nem használták. Nem adnátok el a regisztrációs kulcsot? Ha regisztráltál akkor az account adatai is kellenének. Felhasználónév és jelszó.

 

Ha ingyen odaadnád én is ingyen osztanám tovább, Magyar felhasználóknak. Volt aki odaadta volna, de már nem emlékszik a jelszóra. Tehát nem elvetemült a gondolat. Becsület szavamra nem üzérkedni akarok vele. Nagyon szeretem ezt a játékot. Itthon egyszerűen nem ismerik. Még a sokkal gagyibb CS vagy Amerikas Army is népszerűbb.

 

Előre is köszi.

 

UI.:

Ma sok 6600GT topikot végigleveleztem és már kaptam is egy aktiváló kódot, plusz többen beígérték. Döbbenetes, hogy hányan simán csak eldobták a CD-t.

Link to comment
Share on other sites

JOINT72

Eddig két serialt kaptam, olyan 6600GT tulajoktól aki soha nem használták a játékot. Már tovább is adtam ingyen (chellobay-on), regisztráltak vele és működött!

 

Valakinél még nem porosodik használatlan regisztrációs szám?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
zera

Hello! Esetleg sikerült szerezz még egy CD kulcsot a játékhoz ,vagy van egy használaton kívüli acc.-od? Szeretném kipróbálni. Delta Force 2- vel játszottam annó, és nagyon bejött a játék hangulata.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...