Botond Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Helló! Úgy gondoltam létrehozok egy topicot ennek a kis proginak, mert hasznos lehet sokak számára. Innen tölthetõ le: >>>KATT<<< Nyomban lenne is egy kérdésem: van neki portable változata? Xfire magyarosítás: >>>KATT<<<
Garono Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ez mûködik LAN-on is? Mert itthon Teamspeak-et használunk, de nem a legjobb...
EndrúBoy Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hello! Egész eddig jól mûködött az Xfire nálam, de most nem enged bejelentkezni, azt írja ki, hogy "System malfunction". Tudok angolul értem, hogy ez azt jelenti nem mûködik, de nem értem, hogy miért, hiszen eddig minden nap u. így jelentkeztem be... ami ennél is érdekesebb, hogy nem jön be az Xfire forum sem, ahol elvileg segítséget lehetne kérni, és ami még ennél is jobb, h találtam olyan angol nyelvû fórumokat, ahol pont ma és pont u. ezekkel a problémákkal küzködnek teljesen reménytelenül! Mi lehet a baj? Rendszerkarbantartás? Akkor miért nem írtak egy felhívést a fõoldalukra (az még bejön)? Esetleg meghekkelhették õket (az acountok sem elérhetõek az oldalon)?
EndrúBoy Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kösz a gyors választ, azért remélem estére megjavul... codozhatnékom van . Kiírhattak volna egy felhívást vagy valamit, hogy tudják, hogy nem működik . ------------------------------------- Igen-igen, nálam is működik már .
Frikker Dániel Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hát igen, én is codoznék, de most így be kell érnem az UT-val! ------------------------------------------------------------------------------------------ Nálam már helyreállt.
Recommended Posts