Szerdahelyi Gergely Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Sziasztok Újra kellett telepítenem az XP-t, a legújabb driverek után van egy sziszegő alapzajom a hangkártyán. Olyan mint a régi erősítőket ha nagyon felhangosítják jel nélkül. Reinstall előtt egy másfajta, olyan búgásszerű hang volt merevlemeztevékenységnél / monitorkép-változásnál. Ez most úgy tűnik megszűnt, de a sziszegés nagyon zavaró. Olyan 3/4 hangerőnél jelentkezik, de egy ilyen kártyától nem ezt várnám. Konfig: Abit alaplap (hirtelen nem tudom milyen, nem vagyok otthon, de van egy 5.1-e ami le van tiltva) P4 3,2 GHz - Zalman CNPS9500LED 1GB DDR2 RAM (dualban) GeForce 6600 (nemGT) - Zalman VF-700Cu Zalman 460-as táp Terratec 400TV (ez még nincs feltelepítve) .... Mi lehet vele??
nagyjani Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nincs rendes testelés, árnyékolás a jack dugónál. Sajnos ezek a legrosszabb csatlakozások, nem is tudom hogy miért nem RCA csatlakozóval szerelik az Audigy-ket. Próbáld meg jól megmozgatni a gép hátuljában.
Athos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Próbáld ki, hogy a mixeren lenémítod a CD csatornát. Más hangkártyánál ez nekem mûködik. Ráadásul arra nincs szükség, mert célszerû digitálisan lejátszani az audio CD-ket, nem pedig audio kábellel összekötni a hangkártyával az optikai egységet.
Szerdahelyi Gergely Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Köszi! Nem a Cd csatorna, hanem a Line-in volt a problémás. A TV szoftvere automatikusan némította ha nem néztem a TV-t, csak még nem tettem fel a sw-t mert szeretnék minden hibát kiszûrni THX (talán most az egyszer szabad használnom mert sikerült ilyen hangzást csinálnom )
Recommended Posts