majree Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hali Mio P350-hez keresek magyar kézikönyvet a neten, vagy ha valakinek megvan küldje már el a majree@t-online.hu-ra . Örök hála.
Fec Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 majree! Elküldtem a kért kézikönyvet a címedre. üdv.
LoSA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nekem is ez lenne a kérésem... Sajnos nem kaptam a készülékhez magyar leírást! Eltudná nekem is küldeni valaki a losa@freemail.hu mail címre? Köszönöm szépen!!
Huberlaci Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Szia! Ha nem nagy kérés, légyszives az lhuber@vnet.hu címre is küld már el, elõre is köszönöm! Huber
Fec Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Szia! Küldöm a P350 kézikönyvét a megadott címre. "remélem, hogy az kell:-)" üdv.
Bederszkd Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hali! Nekem AIRIS T620-hoz kellene magyar kézikönyv és vélemények.Mit tud??
Fec Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Van kézikönyvem hozzá:-) Ha kapok egy címet, akkor küldöm.....
Fec Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A T620 GPS PDA beépítve tartalmazza a navigációhoz nélkülözhetetlen GPS antennát - abból is a legkorszerûbbet: SiRF Star-III -, a Wi-Fi b/g szabványt támogató (54 mbps) vezeték nélküli hálózati modult, és a Bluetooth 2.0 adatkommunikációs egységet. A kiváló teljesítményt a 400 MHz-en futó Samsung processzor nyújtja, karöltve a 64 MB SD RAM-mal és a 128 MB ROM-mal. A legújabb, Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel elérhetõk a fejlett multimédia funkciók és az irodai alkalmazások (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) garmadája. Beépített mikrofonja és diktafon funkciója révén könnyedén használhatja pl. hangjegyzetek készítésére! Természetesen beépített, sztereó audio áramköre MP3 lejátszásra is képes. 3.5" érintésérzékeny TFT LCD kijelzõje kézírásfelismeréssel is rendelkezik, az autós navigáció közben pedig elegendõ helyet nyújt a térképek kényelmes használatához! 1200 mAh-ás akkumulátora több, mint 80 óra készenlétet, és kb. 8 óra aktív használatot (GPS nélkül) biztosít, illetve lehetõség nyílik az autótól távol, pl. gyalogosan navigálni, tájékozódni a városban, vagy offroad térképek használatával a turistautakon is eligazodhat! Tulajdonságok: Processzor:Samsung 2440 - 400 MHz Memória:RAM: 64 MB, ROM: 128 MB Nand-Flash Bõvítés: SD/MMC, SDIO kompatibilis Operációs rendszer: Windows Mobile 5.0 (Magneto) Kijelzõ: 3.5" érintésérzékeny, tükrözõdésmentes TFT LCD 65.000 szín megjelenítése, kézírás felismerés felbontás: 240 x 320 pixel GPS funkciók: Beépített GPS vevõ SiRF Star-III nagyérzékenységû antennával Kommunikáció: Wi-Fi: 802.11 b/g (11/54 mbps) Bluetooth: Bluetooth 2.0 szabvány Infra: Nincs USB: Szinkronizálás PC-vel vagy notebook-kal, USB 1.1, USB mini-B Multimédia: Zenelejátszás (MP3, WMA, WAV) Beépített hangszóró és sztereó fülhallgató aljzat (3.5 mm) Filmek lejátszása 25 fps sebességgel, hanggal (WMV, AVI, DivX, MPEG4) Képnézegetõ alkalmazás elõre telepítve (JPEG, GIF, BMP) Akkumulátor: 1200 mAh Lithium-Ion Áramellátás: 5 V DC, 2A, 110 ~ 240 VAC Kiterjedés: 115.6 x 72 x 17.8 mm Tömeg: 170 g A doboz tartalma: Airis T620 GPS PDA, használati útmutató, hálózati töltõ, autós töltõ, autós tartó
Recommended Posts