Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Invision Power Board telepítése

Recommended Posts

Posted

A következő lenne a gondom. Regeltem egy tárhelyet a Freewebnél, hogy ide tegyem fel az Invision Power Board 2.2.1 -es verzióját. Beállítottam a MySQL -t, elvégeztem a telepítéshez szükséges konfigurálásokat.

Ám a telepítése nem sikerült, mert a fórum telepítési szakszának legutolsó szakaszában, az "Inserting ACP Permissions..." -nél, vár pár másodpercet, majd átirányulok egy üres oldalra, ahol a következő rövid, de velős szöveg áll:

"Fatal error: Maximum execution time of 5 seconds exceeded in/disk/raid0/d/a/darkfishboard/ips_kernel/class_xml.php on line 946"

Ezzel én meg vagyok lőve. Most én rontottam el valamit, vagy a freeweb nem alkalmas a telepítéshez? Hogy tudom én ezt kezelni?

Posted

Szerintem inkább az útóbbi. Szóval próbálkozz más tárhelyeken is, én személy szerint Extrát (1gb tárhely!) ajánlom. Esetleg még a try jöhetne szóba.

Posted

A Freeweben kétlem hogy elfut a 2.2.1. Az Extra megújult, de kétlem hogy menne rajta. :hááát:

Posted

Köszi a segítségeket!

Sikerült felerõszakolnom a freewebre, de bizonyos funkcióknál az adminfelületen, illetve amikor felhasználóként belépbe új topicot hoznék létre, ez a hibaüzenet fogad:

"Parse error: parse error, unexpected T_DEC, expecting T_VARIABLE or '$' in /disk/raid0/d/a/darkfishboard/sources/handlers/han_editor.php on line 241"

Elsõ olvasásra az jön le, hogy a változókkal lehet baja, de mivel ez egy kész fórumcsomag, hiba gondolom nem (nagyon) lehet benne, így nem tudom mit tegyek. Van egy olyan érzésem, hogy kevés neki az ingyenes tárhelyek nyújtotta lehetõség.

A PhpBB -vel nem volt ennyi gondom, igaz az nem is olyan fejlett mint ez.

Megpróbálom a többi tárhelyet is amiket ajánlotok. :)

Eddigi tapasztalataim az, hogy ATW -re, DOX- ra nem megy fel. Ezeknél a telepítést sem tudtam megkezdeni, mert elkezdett egyfolytában ujratöltõdni a telepítõ index oldala (szerintem a reklámcsík miatt), aztán megunta és kíírt valami okosságot.

Eddig a freewebnél sikerült a legtovább eljutni, de ennél most meg a fennt említett problémák vannak. :D

Posted

UW.hu-ra rakd fel, nekem oda a MyBB 1.18 felment, szerintem az IPB-vel sem lesz baj. Viszont megkérnék egy modit, hogy rakja a helyére ezt a topicot.

Posted

Ajánlanék egy tárat: http://centerweb.hu/ Minden gond nélkül fut. Hát, ipb-hez kell a motor! ;) Try élből nem jöhet szóba, mivel az egy honlapátirányító rendszer és nem tárhely... hááát:

Posted

@Vérpatkány: Kérdezd Richyt, õ foglalkozik IPB-vel.

Posted

Végső esetben kérhetsz segítséget az IPS-től is, sőt, ha megadod nekik a hozzáférésedet, ők feltelepítik neked, és működőképesen kapod meg. Benne van a szolgáltatásban!

• 3 months later...
Posted

Valaki tud hozzá adni magyar nyelvet?

Scorpion Spyke
Posted

Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy ez az IPB ez ingyenes? Mert halottam olyat, hogy ingyen max kipróbálhatom, mástól meg olyat, hogy teljesen ingyenes az egész.

• 2 weeks later...
Posted

Előfizetéses: egyszeri megvásárlás után, ami most nem tudom, mennyi, félévenként 25 dodo.

Részletek itt.