Kovács Dávid ( Davs ) Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hy! Olyan biztonsági kód-féle megoldást, ami a PC World oldalán van egy cikk kommentelésénél, az PHP? Vagy elmentettetek sok képet és azt vizsgáljátok? Van erre valami dinamikus megoldás?
KeLa Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Általában elmentett képek, de karakter szinten. A php abból generálja a szükséges karaktersort. Tölts le egy Php Bb2 fórum progit, de másik is megteszi és abba megtalálod a képeket (antirobotik* valami könyvtár).
Kovács Dávid ( Davs ) Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 De valamikor olvastam itt a fórumon, hogy valakinek sikerült phpból egy képet szerkesztenie(tehát betûket írni rá). Amúgy szerintem az az egyenként elmentegetõs nem nagyon nyerõ megoldás ír:
KeLa Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Legtöbb fórummotor és egyebek ezt használják. Csak php által generált kódok könnyen kijátszhatók. Ott ugyanis csak egy áthúzás jelenti általában a nehezítést. Ha letöltöd a javasolt Php bb2 fórum csomagot ott megtalálod a képeket és nem neked kell megcsinálni. Egy ablakban megjelenítesz tetszõleges hátteret és arra írod a szöveget, ha egyedi megoldást akarsz.
Garono Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Davs, nem erre gondolsz? Nem értek hozzá, de szerintem valami ilyet szeretnél.
Recommended Posts