Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Labtec ultra-flat wireless desktop USB

Recommended Posts

Posted (edited)

CMOS reset nem segített. Minden normálisan mûködik, eddig is, webkam, egér, bill, telefon stb.

Edited by KGigi
Posted

Egy valamire tudok még gondolni. Véletlenül nem USB 1.1 van a gépeden?

Posted

Nem. 2.0 van, BIOS-ban beállítás 1.1/2.0, de próbáltam már simán 1.1-et is beállítani, úgy sem működött.

Posted

A BIOS-ban az USB vezérlõ Full Speedre van állítva?

Posted

Csak disable/1.1/ 1.1-2.0 / közül lehetett választani.

Most már az n. hozzászólást javítom ki, úgyhogy szólok. Írj rendesen! <KGigi>

Posted

Mi történik, ha a másik géprõl átmásolod a driver fájljait és kézzel mutatsz rájuk?

Posted

Az eszközillesztő frissítésénél csak inf fájlt fogad el, sys-t nem. Sajna az eredeti driver inf file-ját nem fogadja el.

Posted

Kérj egy PCI-os USB kártyát valakitõl, nézd meg azzal!

Posted

Erre gondoltam én is. Sajna nincs semelyik ismerősömnek.

Légyszi! Nagy betűk, mondatvégi írásjelek! <KGigi>

Posted

Pedig csak ez maradt, ha nem akarsz alaplapot cserélni. :(

Posted

Majd ha bejön az i5, vagy az i7-esek ára lejjebb megy, addig bizti nem cserélek alaplapot!

Ez volt az utolsó, amit kijavítottam! <KGigi>

Sorry! Megszokás :(

Fórumszabályzat.

ezermester
Posted

Próbáld meg másik klaviatúrával. Vagy USB-PS2-es átalakítóval.

Posted

usb/ps2 átalakítóval szerintem nem kûködik a vezeték nélküli cucc, nem?

Posted

Passz. De tényleg jó lenne megnézni egy másik billentyûzettel.

Posted

Visszavittem, szó nélkül visszaadták a pénzem. Azt hiszem, ez sokat jelenthet, valószínűleg nem én voltam az első. Kicsit sajnálom, mert eszméletlen jó árban van (6990,-) és lézeres egér van hozzá. :(

ezermester
Posted

Nekem Logitech van. Drót nélküli. Az usb-s végére fel van húzva az átalakító, mert kellett az USB-s hely másra, a ps/2 meg úgyis csak arra jó. Működik. Sok éve már. Érdemes márkás cuccal próbálkozni ezen a téren.

Posted

ebben teljesen igazat adok, de ez kb fél áron volt a logitechez képes. de pl az egerem nekem is mx500-as.

Posted

Már csak a driver ellátottság miatt sem mindegy, hogy az ember márkás szettet vesz, vagy gagyit. Nekem egy A4Tech KB(S)-26B5RP szettem van optikai egérrel, ami a minõségét és használhatóságát illeti kifogástalan, már több mint 3 éve megvan és nagyon megvagyok vele elégedve. Viszont annak ellenére, hogy még mindig forgalomban van a termék, egy tisztességes Vistás driver-t még nem voltak képesek csinálni hozzá :S , még mindig csak egy BETA állapotú elérhetõ. 64-bites Vistához még mái napig nincs hozzá semmi. :mérges:

ezermester
Posted

Ami nekem van, az anno 19000.- volt, de 12.500-ért vettem haver kereskedõtõl. Ha minden igaz, 6 éves, de lehet, hogy több. Már szétkopott teljesen a felülete az egérnek. A klaviatúra viszont csak fényes a space gomb alatt, és maga a space is csillog, az eredeti matt helyett. Viszont szintén tökéletes, bár ráférne egy kis belsõ pucolás, mert még nem volt szétszedve. Szóval szerintem megérte az árát. 8)

Posted (edited)

Vettem ma egy trust-ot. Rádugtam, működik. Ennyit a labtecről.

Edited by kezso1981
ezermester
Posted

Egyformák minőségileg. :lol:

Persze nem a márkát, vagy a döntést mosolyogtam, hanem az egyforma tényén. Azaz, ha az előddel szerencséd lett volna, sokáig ment volna. A mostanival pedig legyen szerencséd. Amúgy mostanában egyre ízlésesebben tervez a Trust.

Mindemellett jó választás volt, ha kedvező volt az árfekvés. Amolyan hiper-ár.

Gondolkodtam már én is egyen, az asszonynak a drótos helyett. 5000.-ért érdemes lenne kipróbáljak egyet. :D

Posted

Igazad van, nem ugyanaz a minőség, a trust kicsit más anyagokból készült, érezhetően a labtec jobban összerakott volt, ráadásul lézeres egér járt hozzá, az ár pedig egyforma, mindkettőt 6990,-ért vettem. Szeretem a logitech-et is, mx500-as vezetékes egerem van, de nálam mindennél van egy normális ára, amennyit az adott cikkért ki akarok adni, és nehezen viseltem volna, ha ugyanazért a tudásért több, mint 20.000,- ft-ot kellett volna kipörgetnem! Egyébként a 7éves 500,-ft os "azona" billentyűzetem a mai napig tökéletesen működik :)

ezermester
Posted

http://www.depo.hu/szamitastechnika/bevite...novekvo/oldal-2

Nekem ami régi és megy, egy 10-12 éves mitsumi klaviatúra. Errõl elmondható, hogy bírja a KV-t.

Ami pedig Õsi, és használatban van, az egy Acer billentyûzet. Átalakítóval használom, mert régi din dugós. Nem találtam még jobbat a piacon. Csak praktikusabbat, mivel az Acer zsinóros.

• 3 months later...
Posted

Helló mindenki,

Ugyanaz a problem, mint at első pár oldalon, de én nem akarom visszavinni, mert 1x már visszaküldtem, hogy rossz, futárnak 1500, s mivel"jó" ezért a visszautat is én álltam. Így már vehettem volna persze egy Logitech EX200-ast, de ki a f** gondolta vón... A lényeg:

Ajándékba kaptam egy Labtec Wireless DT 1200 billentyűzet és egér párost, ami nem akar működni :-( Utánaolvasva a "kistesó (DT 800) " gond nélkül megy, viszont ubuntu n(s)em akarja felismerni.

Eddigi "eredmények"

- notebookon, Xp32bit-nek tetszik, de arra minek?

- ugyanez az asztali (amin az Ubuntu is van) gép XP 64-bit (ami ha jól tudom egy win2003 kis optikai tuninggal) nem szereti

Újabb konklúziók

- Az asztali gép sem XP32, XP64, Vista32, Vista64, Ubuntu 8.04, 8.10, 9.04

- BIOS alatt nincs gond, csatlakoztatható a bill. és az egér is, a bill működik rendesen, az egér ad jelet.

Sum:

Van akinél kifogástalan működik, van akinél egyáltalán nem. Szeretnék az első halmazba kerülni :hááát:

Pls ha van valakinek tapasztalata ilyen téren ossza meg Velem!

• 3 months later...
Posted

Hello, nekem is problémám lenne ezzel a labtec laser wireless dt 1200al, nvidia nforce 750a sli chip setem van, ugyan az a tünet amit leírtál, segítségedet szeretném kérni a windows -os megoldásban, nagyon örülnék ha tudnál ebben segíteni, valamelyik ( http://ubuntu.hu/node/12722 ) forumon írtad hogy sikerült fel ismertetned windowsal az ismeretlen usb eszközt, ebben kérném segítségedet. Előre is köszönöm.

Pufi