tycwes Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Tisztelt Fórumozók! Nemtudok 3d gyorsítást csinálni SuSE Linux 10.0 alá egy ATI 9600pro VGA-kártyával. Korábban kértem már tanácsot, melyre azt írták használjam az ATI saját driverét. Ezt most sikerült beszereznem, és némi kínlódás után feltelepíteni, de sajnos még most sem lett aktív 3d gyorsítás. Sajnos nemnagyon értek a Linux rendszerhez, és nemtudok megoldást találni, ezért kéremném a segítségeteket, hogy mi a fenét csináljak vele. Kérném segítségeteket!
aty Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mi alapján, mit telepítettél? Más leírás alapján próbálkoztál-e? Azon kívül, hogy nem megy, más információt is ossz meg velünk pls.
csanalac Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 olvasd el lejebb az "XGL telepítése ATI kártyával " címû cikket. Nekem ATI RADEON 9600 PRO kártyával OPENSUSE10.2 64bit alatt mûködik. Kiírja ugyan, az XGL beállításánál, hogy a kártyám adatait nem találja az adatbázisban, és lehet, hogy nem fog mûködni. Bíztam benne, és mûködik minden, forog az asztal, mennem a 3D játékok stb...
Pé!er Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nekem elvileg menne de az NVIDIA GeForce Fx 5500 video kártyámhoz nem tudom telepíteni a drivert (OpenSuse 10.2).
Recommended Posts