Babó22 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kíváncsi vagyok, melyik disztribúciót használják a legtöbben. Én például az Ubuntut használom. Ja igen. Akik Kubuntut, Edubuntu, Xubuntut használ, akkor az voksoljon az Ubuntura, mivel ugynanaz, csak más a kezelõfelülete.
Linuxbarát Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 SuSe-val kezdtem egy évig, de kissé lomhának találtam. Utána kipróbáltam az UHU-t, ami a gyorsaságával azonnal megtetszett, megtartottam, lassan három éve. Live CD-n volt szerencsém a Linspire-hoz. Könnyû volt kezelni, és szép a kezelõfelülete, de ugyanez az UHU-ra is igaz.
aty Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Slackware mert a többi kiveszi az irányítást a kezembõl. Szerveren Debian aktuális stable verzióját preferálom. Corel, RH9, Fedora, Suse, Gentoo után jött nálam a Slackware immáron 2 éve. Közben desktopon próbáltam még Debiant, Uhut, Mandrivat, Ubuntut, de nagyon nem váltak be.
Thermal Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Suse, majd jött az Ubuntu, ami nekem nagyon szuper.
csutomi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 SuSE volt elõször, de megúntam a kattintgatást, meg az olyan szövegek olvasását, amik úgy kezdõdtek, hogy beállítás Linux alatt: 1) SuSE 2) az össze többi disztró; aztán áttértem a Slackware-re, azóta kóstolgattam ezt-azt (UHU, Ubuntu, Debian), de az igazi a Slackware
Szabee94 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Egyenõre DEBIAN 2.6 kerellel (õsrégi) + GNOME, KDE, ICEWM, Blackbox (egyszer ezt, egyszer azt) . De nemsokára meglesz a Debian 4.0...
blaselinux Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Én Ubuntu-val kezdtem internet nélkül. Utána le is szedtem. Majd Suse 9.0 Suse 10.0, most Ubuntu Feisty-t használok, de eddig a Frugalware volt az egyik legkedvesebb disztribúció, amit használtam.
h.arpad Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Fedora 7 Linuxot használok. Csodálkoztam is rajta, miért nincs a listán. (A Distrowatch szerint az élen van. Mindegy. Nem ezért tettem fel.)
Fujitsu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Van egy fullos Knoppix live CD-m, de ezen kívül nem nagyon próbáltam még beleásni magam a Linux rejtelmeibe.
h.arpad Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A Knoppix valóban nagyon jó, én adatmentésre haszláltam egyszer.
Fujitsu Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Csak az nem tetszik benne, hogy mikor "leállítom" vele a gépet, akkor sokáig szöszmötöl valamivel.
Techman Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Én Xubuntu-t használok már régóta. (KB. 1,5 éve) És nem váltok!
vacsabi Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 laptopon Ubuntu 8.10, amit otthon használok (nincs a listán (pedig ez Distrowatch szerint a 3. legnépszerûbb mostanában, bár nem hinném hogy itthon is) az pedig LinuxMint
Recommended Posts