Basic1528464489 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 (edited) Elnézést az új topicért! Nagyon gyorsan megoldást kell találnom a problémára. Régi gép (egy kiscsákónak még ez is új lesz) S3Trio 2Mb-os AGP2X-es videókártyával. Sikerült vennem a vaterán egy Tnt2-es 32/16 megás kártyát, ami PCI-os. Nos, próbáltam csak õt, próbáltam úgyis hogy mind a kettõ bennemarad, de az alaplap még csak nem is csippan. Van erre megoldás? Régen hogy mûködtek ezek? Biosban kellene valamit turkálni? Légyszi segítsetek, ha tudtok. Köszönöm. Edited December 16, 2006 by Gereby
janowolf Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Helló! Egyszerre csak egy legyen a gépben. A biosban van egy beállítás hogy a VGA-t az AGP vagy a PCI sínben keresse (legalábbis úgy rémlik). Nekem AMI biosom van, advanced/chipset/vga priority. Üdv JanowolF
roolee Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Egy olyan gépre,amibe ilyen videókártya van, fel tudom rakni az XP-t? Amikor instalálni akarom,csk ezek a lehetõségek vannak: 95/98/Me Meg lehet oldani vagy marad a 3 közül valamelyik? Elõre is köszönöm a segítséget!
kori Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A kérdés inkább az, hogy találsz-e a neten XP-s drivert a tnt2-höz?
Fujitsu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Szerintem igen! Egy ismerõsöm irodájában volt egy gép, amelyben ilyen videókártya volt, és egész jól futott rajta az XP.
Gereby Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Nekem is van egy TNT2-es kártyám. XP futott vele, de drivert sose találtam hozzá.
Recommended Posts