Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Krix-krax a kijelzõn


Arpi69

Recommended Posts

Arpi69

Hali ha valaki segitene megköszönném van egy fujitsu siemens e series laptopom és 1 hónapja gyakran elõfordul hogy összeomlik a grafika ilyenkor minden képpont elmosódik,több száz egérmutató van minden krix krax elõjönmajd lefagy aztán miután ujrainditom kiirja hogy egy rajzolási müveletet nem tudott befejezni a video vezérlõ. az a legnagyobb gond hogy ez nem csak windows alatt jön elõ, hanem a biosban is úgyhogy nem illesztõprogi hibája van jónéven venném ha tudna valaki segiteni kösz.

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Sajnos van egy rossz hírem - hibás az egyik grafikus memóriachip. Ellenben akkor szerencséd lehet, ha a rendszermemóriából veszi el a grafikus memóriát - ugyanis akkor "csak" azt kell cserélni. Ellenkezõ esetben már komplikáltabb, az alaplaptól függõen cserélhetõ, vagy sem. Esetleg ha garanciális még a gép, akkor azonnal vidd szervízbe!

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Szerdahelyi Gergely

Nekem egy Fujitsu-Siemens K7600-am van. Nem sok jót jósolok sajnos...

 

Reménykedj, hogy az újak jobbak, de nekem 3 év alatt kijelzõ és akku cellacsere, külsõ hálókártya (az alaplapi megadta magát) lett cserélve. Ja, egy alaplapcsere is esedékes lenne de már nem érdekel :S

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...