Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pinnacle PCTV Install hiba

Recommended Posts

Posted

Szasztok!

P4- es gépemen összeomlott az operációs rendszer. Format és (Win XP SP2, alaplap és egyéb hardver elemek) újrapakolás után bekövetkezett a tragédia. A Pinnacle PCTV-t install után ki akartam próbálni de driver hibára hivatkozva hibaüzivel leáll és kilép. Uninstalláltam a PCTV-t és programjait a saját uninstalljával, majd a vezérlõpult, Programok hozzáadása és eltávolítása helyrõl is. Megnéztem, hogy a Program files mappából teljesen eltávolította magát.

Újból kezdtem az installt de most már az install elején feldobja, hogy elõbb távolítsam el az elõzõ verziót és kilép.

Hogyan lehetne felrakni ezt a TV kártyát újból erre a gépre?

Posted

Miután még - úgy szedtem ki az írásodból, hogy - friss telepítésrõl van szó, ezért inkább egy teljes újratelepítést tanácsolnék. Valószínûleg még valami fenn maradhatott a gépen, valami felesleges registry-bejegyzés. Sokkal macerásabb utánnajárni, mint szépen újból rendbe rakni.

Ciao.

Halasi Miklós
Posted

De ha meg a jelenlegi rendszerednél akarsz maradni, akkor a Pinnacle oldaláról töltsd le a Registry Cleanert, ami mindent eltávolít a TV program után. :hááát: