rigor Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ezt kapom a memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet. Videóvágásnál konvertálásnál minden egyes esetben ez történik menet közben amit eddig kipróbáltam: Memória csere XP újratelepítés Más vágó programok használata Plusz hûtés Codec pack "nem használata" Külön winchester, más partició. Virusellenörzés, Regisztry tisztítás Minden másra használható a gép csak szerkesztésre konvertálásra nem.Nincs ötletem mi lehet a baj? AMD 2000 512 mb RAM a gépem http://kepfeltoltes.hu/061129/HIBA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Athos Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Memóriacsere alatt azt érted, hogy teljesen más modulokat tettél bele? Mert vagy memóriahibára gyanakszom, vagy szoftverhibára. Vagy esetleg nem teljesen kompatibilisek a memóriamodulok az alaplappal.
rigor Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 igen teljesen más modult de csere elõtt és cser után is ugyanazt produkálta söt közben nagyobbat is próbáltam tehát tulajdonképpen 3 modullal is ugyanazt produkálta.
Bata László Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Az utasítás a 0-ás memóriacímre, azaz a rendszer legelsõ bájtjára hivatkozik. Ide programok nem nyúlhatnak, csak az operációs rendszer, ezért van a hibaüzenet. Magyarul egy programhibába futottál bele. Az is lehet, hogy a vágni kívánt videófájl hibás és megbolondítja a kodekeket. Bármilyen videóval ez a helyzet? Ha nem, van egy sérült videód.
rigor Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Az nem lehet hogy az alaplappal vagy az AMD procival van baj sok vieÓvágó csak a Intelt támogatja
olli Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A processzor függőség kevésbé valószínű, alap esetben hibás a video. Vágjál ki belőle egy részt, és azzal is nézd meg. Másik gépen is ki kellene próbálni a progit és a videót.
KMT Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ezt ugye nem rögtön írja ki csak pár perc után?! Nekem ugyanez van, ha magasabb frekvencián használom a procim. Vidd lejjebb!
Recommended Posts