imko Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Canon IP 2000 nyomtatómnak megtelt a hulladéktinta gyûjtõje. A gyûjtõt kimostam, megszáritottam, visszaraktam, de a nyomtatóm továbra sem mûködik. A szervízbevitel elött még mit tehetek ? Segitségeteket elõre is köszönöm.
sonaja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Canon i350 nyomtatómnál ugyanaz a helyzet, megtelt a tintagyûjtõ. Hét narancssárgát világít a LED, (közöttük rövid zölddel), utána egy hosszú zöldet és újra kezdi elölrõl. Kimostam, minden tiszta, de csak nem mûködik a nyomtató, és az Újraindító gomb sem mûködik. Mit lehet tenni, tudja valaki?
farad Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=6046 1. Kapcsold ki a nyomtatót 2.Tartsd nyomva a "Resume" gombot, majd nyomd meg a "Power" gombot. 3.Tartsd nyomva a "Power"-t, majd engedd el a "Resume"-ot 4.Nyomd meg a Resume gombot kétszer, majd engedd el mindkettõt. 5.A zöld lámpák villogni fognak, majd abbahagyják. 6.Amikor a zöld lámpák folyamatosan világítanak, nyomd meg a "Resume" gombot 4x. 7.Nyomd meg a "Power"-t, ekkor a nyomtató ki kapcsol, ha nem kapcsol ki, nyomd meg még egyszer a "Power"-t. 8. A nyomtató most már újra normálisan mûködik.
kapiatti Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Sziasztok! Van egy i250-es canon nyomtatóm és megtelt a hulladéktinta tárolója. Szétszedtem és ezután mivel moshatóm ki a tárolóját? Mosás után kell-e még valamit tennem,hogy normálisan mükődjön? Ha valaki tud segitsen! Köszi
daro Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 szerintem a mosogatást ezesetben felejtsd el! Canon i250-hez próbáld meg ezt: 1. Húzd ki a nyomtatót a konnektorból. húzd ki az USB kábelt is a nyomtatóból. 2. (a 7. pontig) tartsd nyomva a nyomtató bekapcsoló gombját (POWER) 3. Dugd vissza a konnektorba a kábelt. 4. (A nyomtató ledje most zölden világít) 5. Nyomd meg és engedd el a RESUME (lapbehúzó) gombot , (a led most narancssárga). 6. Nyomd meg és engedd el a RESUME (lapbehúzó) gombot újra, (a led most zöld). 7. Most engedd el a bekapcsoló (power) gombot. 8. Most csatlakoztasd az USB kábelt! 9. A "Nyomtatók és faxok"-ban (XP) találsz egy másolatot a nyomtatóról (ami a folyamat során létrejött). Ezt tedd alapértelmezetté és azzal mûködnie kell! Remélem segít! Üdv., daro
csida Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Sziasztok! Epson Stylus C43 nyomtatómnak megtelt a hulladéktinta gyûjtõje. Tudnátok-e segíteni hogyan lehet kikódolni ezt a hibát? Érdemes-e vele foglalkozni vagy vegyek másik nyomtatót? Segitségeteket elõre is köszönöm.
frekvento Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Szevasztok, korábban nekem is volt ilyen problémám, a leírt "nyomkodásokkal" eltünt a hiba. De most valóban szakember kellene. A nyomtatóm hol csak pirosas,hol csak zöldes képeket csinál. Amióta ez így van, a számítógép bekapcsolásakor mindig "talál" új hardwert,azaz printert, de amikor végigviszem,összegzésül kiírja,hogy nem lehet telepíteni,mert a port hibás. Ha átlépem, kiírja,hogy nem sikerült a telepítés,a printer valószínû hibásan fog mûködni. És tényleg, hibásan mûködik.Próbáltam már a portot konfigurálni,mert a tulajdonságok közt ezt írja ki hibásnak, és az eszközkezelõnél is csak sárga a printer (ütközés nincs). Eddig prímán mûködött, kb azóta kezd összevissza mûködni,mióta átdugtam egy másik USB portba (persze már azok közül is mindet kipróbáltam.) Tehát Canon pima IP2000, USB csatira dugtam, a gépem 2,9GHz-es, xP van rajta (ja még ez is: az x-et-mint most is - azóta egy perces nyomkodás után hajlandó leírni.) Mostmár az összes USB eszközt leszedtem. KÉREM VALAKI SEGÍTSEN. Frekvento istimol@gmail.com
Recommended Posts