studentdj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hello mindenkinek Először is szeretnék kérdezni, valamit, mégpedig azt, hogy a fiam miért akarja állandóan a billentyűzetet buherálni? Másodszor, tud valaki a BIOS-ban valami specko beállítási lehetőséget? (AMI BIOS) Bármi érdekelne, ugyanakkor itt szeretném megköszönni a SUSE és az összes Linux fejlesztöjének a munkáját, nagy szerű a SUSE 10.0 csak azok a fránya webkamerás gondok ne lennének.
sirfrancisd Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Vicces kedvedben vagy ma mi? Nem lehetne egy kicsit konkrétabbb kérdéseket feltenni!
studentdj Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Hello! Igazából arra gondoltam, hogy nincs-e valamilyen rejtett opció, amit elő lehetne hívni egy "KONKRÉT" billentyű kombinációval.
sirfrancisd Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Magában a biosban?- általában nincs, ott nem sok értelme volna elrejteni a beállítási lehetõségeket. Amúgy ha rendben mûködik minden akkor meg mit szeretnél állítgatni? Ha viszont valami nem megfelelõen mûködik, akkor meg arra kérdezz rá légyszi, hogy segíteni tudjunk.
studentdj Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 A proléma az, hogy van két Samsung PC3200-as 512 Mbytos RAM-om. Csak a gyártási számuk más, mégsem kezeli az alaplap dual módban, csak single-ben. Mi lehet a hiba. Köszi
Gereby Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Talán mert más... DC-hez teljesen ugyan olyan ramok kellenek.
studentdj Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Tante gracie!!! Most okosabb lettem, talán. Na mindegy, de azért kösz..
Strar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Összeraktam a régi gépemet, amihez vettem egy Asrock alaplapot, amiben van egy integrált Intel® Extreme Graphics 2 vga. A gépben jelenleg egy ATI Radeon 9000-es dolgozik. (64Mb DDR) A kérdésem az, hogy az integrált vga jobban teljesítene, mint az ATI 9000?
studentdj Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Hellóka! Lehet, hogy hülyeséget írok, de elméletileg ugyanazt tudja mind a kettõ, 64 mb ram, és directx 8 Tehát nem igazán van különbség, maximum az ATI kártyádat tudod minimálisan húzni. Aztat hiszem, ennyi, és igen okostojásokÛ!Vicces kedvemben vagyok
Recommended Posts