Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Szóval láttam hogy ilyen téma még nincs és érdekelnének ezek a cuccok.

Valakinek innen van már ilyenje? Egy 1 GB-osat neten 17-ért talátam, reklámújságokban viszont még egyet se láttam, haveroknak sincs még ilyenje. Esetleg meg tudnátok mondani, milyen boltokban keressem ezeket adolgokat, illetve hogy körülbelül milyen árakra számítsak?

Ja, ha rossz helyen van a topik, akkor kéretik átteni! Kösz ;D

Posted

Creative JB Zen Vision 30GB pl. majd mindent lejátszik, olyan 100.000 körül van az ára. A Média Marktban láttam már 60e körül is, igaz nem ilyet.

Posted

Kösz, végre írt valaki!

Háát.. Õszintén nem ebben a kategóriában keresem. Inkább 512-es, 1 Gb-os érdekelne.

Posted

Esetleg ez?

Szép nagy kijelzõ, 1GB memória, Flash lejátszás... szerintem ennyi pénzt megér! :P

Jó, hogy felhoztad a témát, most én is akarok egy ilyet. :D És szerintem ez az iRiver jó választás lenne. Még gondolkozom.

Posted

:pislog: Aztaaaa... Ez már majdnem PDA :D

Nem, én õszintén a témanyitó hsz.-embe belinkelt lejátszóra gondoldam, egyedül az van még az MP3-asokkal vetekedõ árban. Csak hát abból a 17e-bõl is 22 lenne mire ide érne. Esetleg még õk jöhetnének szóba: 1, 2. Úgyhogy még majd szétnézek a környékbeli áruházakban is.

Posted

A Typhoon-t láttam az Auchan-ban vagy a Tesco-ban.

De ezeknek meg kicsi a kijelzőjük, szerintem. :ötlet:

Szerk.: ráadásul ezek ilyen "márkátlan" valamik, az a "majdnem PDA" viszont iRiver. :hááát:

Digital Silence
Posted

Amely iRiverbe ugyan az van beleírva -belül a panelra- mint a márkátlanokba. Made in China. :)

Digital Silence
Posted

Hát ez az! :( Mit fizetsz meg? A szitanyomott márkanevet, és a dizájnos fröccsöntött dobozt, aminek szépek az élei, ha márkás, és sorjásak, ha no name.

• 3 weeks later...
Posted
:pokolfajzat: Végre! A teszkóban is van már MP4-lejátszó, azt a Typhoon-t 17 ezerért hirdetik. Illetve nálunk, az egy számtech boltban is találtam egyet, az 1 Gb-os változata annak is 17ezer, a 2 Gb-os pedig 20 ezer forint volt. Márkát ne kérdezzetek (:D), de úgy gondolom azért ez már elég bíztató.
  • 2 weeks later...
Posted

Heló,

vettem egy MP4 playert, arról érdeklõdnék azoktól akiknek már van ilyenjük, hogy nem-e szükséges/ajánlatos a lejátszóra bármiféle vírusírtó, vírus elleni programot rakni, ugyanis sokat van hordozva, több gépre is rákapcsolom naponta. Ha igen, mi a program neve?

A másik amit kérdeznék: Kaptam hozzá egy cd-n szoftvert, ami átalakitja az avi-t amw-kiterjesztésre. na most én akrámit csinálok, ez a program a videót fejreálltja, és úgy konvertálja át hogy a kép 180fokkal el van forgatva.

Köszönöm a segitséget elõre is

Posted

@JimBeam

Azért van fordítva a kép, mert ha a nyakadba akasztva hordod, és ha lenézel pont jól látod.

Viccet félre, ez biztosan kodekhiba. Már a gépen is fordítva van, vagy csak ha kimásolod, és a lejátszón nézve?

@tanulo91

Sopronban van egy kis maszek boltban 4GB-os Typhoon, fekete, 30-ért. (azahogy volt, vasárnap vitték el az utolsót, elméletileg szerdára újra kap belőle)

Posted

:lol: Hát ez nagyon jó, én erre nem is gondoltam, de bizonyára ezért fordítja meg a képet. A 4-es verziója a programnak hiába állítok át mindent fordítva hagyja a képet, már a konvertálásnál a gépen is, de valahonnan szedtem egy 3-as verziójú programot és azzal már tudom "rendesen" is nézni a filmet.

Köszönöm a segítséget

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan tudnék filmet tölteni a Dimarso DM-101G-8-as MP3/MP4-es lejátszómra vagy egy javaslat hogy honnan tudnék letölteni hozzá való programot amivel tudnék filmet rá rakni?

Köszi szépen mindenkinek!

Posted

:pislog: Ennek nem tudom mi köze van a fájlcserélő programokhoz. :hááát:

Az eszköz használatához olvasd el a használati útmutatót. Ha nincs itt megtalálod. :ötlet:

Posted

kb 3 hete vettem egy mp3/mp4 lejátszót, D-Wave márkájú. Most hiába töltöm fel max félig megy fel az aksi töltöttsége, vagy még addig se. lemerül. van rá valami megoldás?

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Szerviz/aksi csere. :Sír:

Posted

A gond azóta megoldódott, barátnõméknél felraktam töltõre és kb másfél óra alatt fullra töltötte magát, azóta se mertült le, de félek hogy tényleg besz*rik a cucc egyszer. Külföldrõl vettem, olcsóbban egy picit mint az itteni árak, de viszont nincs hozzá garancia. Nemtudom mit lehetne csinálni vele garancia nélkül ha egyszer lesz valami baja

Posted
Most hiába töltöm fel max félig megy fel az aksi töltöttsége, vagy még addig se. lemerül.

Enyém is hasonlókat csinál, kikapcsolva rádugtam a töltõre, olyan 10 órát töltve volt, aztán semmi, reggel félig volt. Akkor bekapcsoltam, aztán úgy töltöttem egy kicsit és feltöltötte teljesen, még mindig 100%-on van.

Posted
:ötlet: tanúlság: máskor inkább megveszem drágábban Magyarországon, és még garanciám is lesz hozzá :S
Posted

nem tud valaki nyíregyháza környékén üzletet vagy boltot ahol tudnék az mp4 lejátszóra (téglalap alakú) mûanyag védõt és nyakbaakaszthatós fülhallgatót venni? köszi elõre is

• 10 months later...
Posted

Sziasztok!

ZEN Vision:M lejátszóhoz keresek olyan Total Commander plugint, amivel el tudnám érni a lejátszót TC-bõl.

Jelenleg csak a saját szoftverével, intézõvel, Media Playerrel, és Winamp-pal tudom tölteni, de a Media Playert nem használom, a Winamp nem úgy pakol rá, ahogy nekem kéne, így marad vagy a saját program vagy az intézõ, de mindkettõ macerásabb, mint mondjuk TC-ben egyik oldalról a másikra dobálni a fájlokat.

Tudtok segíteni?

• 3 weeks later...
Posted

sziasztok! vettem egy mp4et, csak nem tudom rátölteni aszámokat! vagyis az a baj, hogy a memóriát telíti, valamikor még a gép sem adja ki a fájlokat, nem beszélve magáról az mp4rõl! grrrr :mérges: szóval nem tudom mi baj, talán Valami könyvtárat kéne létrehozni? de amilyen fájlok gyárilag voltak rajta (csak én hülye kitöröltem) azokat megjelenítette mindenhol. És nem volt semmiféle könyvtárba belerakva. A CD-vel meg nem sok mindent tudok kezdeni.

köszi

• 10 months later...
Posted

Sziasztok.

Bocsi de én nem ehhez szeretnék hozzászólni,

Segítséget szeretnék kérni, Az XP telepítõ CDvel tévedésbõl letöröltem az MP4 partícióját Így a gép csak látja de nem tudom használni. Az MP4-is azt írja ki mindig, „Disk Error”.

Hogyan tudnám legalább megformázni, hogy használni tudjam.

:ötlet: ??

Üdv: Qme