Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Csevegõ program futtatás USB-rõl, vagy Cd-rõl

Recommended Posts

szmolkalaszlo
Posted

Sziasztok!

Légyszíves adjatok tanácsot, van-e olyan csevegõ progi amit USB-rõl, vagy CD-rõl is lehet futtatni? Ha igen akkor melyiket ajánljátok? Sajnos a gépemen semmilyen program telepítésére nincs jogosultságom.

Elõre is köszi mindenkinek!

Posted

A Miranda USB-ről (remélem, pendrive-ra gondolsz) tökéletesen futtatható, mindenféle telepítés nélkül. Hogy aztán kijut-e a netre, az más kérdés.

szmolkalaszlo
Posted

Letöltöttem "mirandát". Az exe fájlt pendrive-ra mentettem, de sajnos telepíteni szeretne, mit rontottam el?

Posted

Én elõször telepítettem egy sima mezei gépen a Program Files-ba, ahogy kell, aztán az egész Miranda mappát áttettem a PenDrive-ra, és mûködik. Persze lehet, hogy tudod egyenesen oda is telepíteni, azt még nem próbáltam. Ehhez talán kellene legalább átmenetileg egy olyan géphez jutnod, ahol telepíthetsz. Ha nagyon nem megy, átküldhetem a kész telepített Mirandát (a saját fiókom nélkül, persze), beállítod és mennie kell.

Posted

Egy lehetõség: >>> ChatWithMeNow

Ehhez az egyik félnél kell telepíteni egy programot. Ez egy aláírást illeszthet az OutlookExpress vagy Outlook leveleihez. (Úgy kell beállítani, hogy nem mindhez...) , vagy az általa létrehozott aláírás ikon beilleszthetõ weboldalba, fórumba is. Az ikon tulajdonosánál kell futni a programnak, a másik oldalon elég rákattintani és létrejön egy Chat kapcsolat. (szöveg, kamera, mikrofon...) A szolgáltató weboldalán keresztül mûködik, flash felületen.

• 2 weeks later...
szmolkalaszlo
Posted

Köszi az eddigi tippeket, a mirandát telepítettem pendrive-ra. El is indul, de a beállításokkal nem boldogulok, ha esetleg ebben is tudnál segíteni az szuper lenne. Az msn-en vannak azok az ismerõseim akiket el szeretnék érni. Az msn-ben én a már létezõ szmolkal@t-online címemet használtam. De ez a címem néhány hónapja megszûnt, minden esetre az msn probléma nélkül mûködik.

Próbáltam a Gaim nevû progit is használni, és hiába adtam meg a címemet, mert kéri a kiszolgálót is, azt viszont nem tudom milyen értékre kell beállítani (alapértelmezésként a "messenger.hotmail.com" érték a beállított, de nem tudom mi tartozna a t-online-os címhez). Egyszóval teljes káosz a fejemben, az idõ meg egyre sürget.

Valaki segítsen!!!! :zokog:

Posted

Az MSN 7.5 is létezik portable (USB) változatba. Keressgess egy kicsit a neten. Google-> portable msn.

Most próbáltam ki az enyémet és mûködik rendesen.

Posted

Én is most töltöttem le egyet és mûködik...

szmolkalaszlo
Posted

TheSaurus, KeLa, Laali köszi mindõtöknek a segítséget, a Miranda nagyszerûen mûködik. Mindenkinek jelezném akinek ilyenre van szüksége, a honosítómûhely honlapján magyarított változat is elérhetõ. Nagyszerûen mûködik szintén a Gaim nevû progi is szintén ugyaninnen. Mellesleg én nekem ennek a használata egyszerûbbnek tûnik ezért ezt használom.

Még egyszer köszi mindenkinek! :istenvagy:

• 5 weeks later...