MSzabi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Sziasztok. Egy érdekes problémát tapasztaltam. A gépem egy Abit KD7-E alaplap, 1700+ Thoroughbred-A proceszor, ATI AIW 9000Pro videó kártya. A hangkártya egy Audigy SE. Ezt a hangkártyát beszereltem az alaplapon található elsõ PCI foglalatba, müködõtt is egy-két napig aztán csendbe maradt pedig a lejátszás ment, mindent végig néztem, engedélyezve volt az eszköz a hangképzés is engedélyezeve volt és be is volt állítva alapértelmezet hangkártyának, hardver ütközés sem volt stb. ez az IRQ 19-en volt. Majd átszereltem a második PCI foglalatba IRQ 18, ekkor újból szólt egy-két napig aztán megint csendbe lett, most visszaszereltem az elsõbe IRQ 19, jelenleg megint szól. Az operációs rendszer Windows XP - SP2 Ja driver frissitést is csináltam akkor sem változot. Mi lehet ez ? Elõre is köszönöm a véleményeket.
MSzabi Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Sziasztok. Annyira már rájöttem, hogyha néztem a TV-t a gépen az ATI AIW 9000Pro- Tunerével és utána valamilyen oknál fogva újra lett indítva a gép, vagy ki volt kapcsolva és utána valamikor be, na az után ment el a hangkártya hangja. Áttettem egy másik gépbe ahol Pinnacle 110i Tuner kártya van ott nem jelentkezik a probléma, gyanítom, hogy az AIW 9000Pro Tunerre okoz valamit, azt nem tudom mit és miért.
Recommended Posts