szv8880 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mi is ez? Hogyan kell elkezdeni egy abszolút php-kezdőnek? Sok jót hallottam róla, de hogy mit kell csinálni, az rejtély (mármint számomra). Tudna valaki segíteni minél hamarabb? Köszönöm! ír:
level Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nem olyan nehéz a php, csak meg kell szokni, hogy másként kell gondolkodni benne, mint a html-ben. Ha vannak egyéb programozási alapismereteid, vagy valami info-matek-féle szakon mozogsz, az elõny, de anélkül is meg lehet tanulni. Szerintem az eleje a legnehezebb, megérteni a mûködését, utána már elég könnyen megy. Én ezzel a leírással kezdtem; csodát ne várj tõle, de kiindulásnak szerintem jó tananyag. Ha pedig valamit nem értesz, itt megkérdezheted.
h.arpad Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Itt foglalkoztunk vele. Nem azt mondom, hogy a legutóbb említett könyv tökéletes, de már a végénél tartok, és mindent megtudhatsz belõle a nyelv alapjairól, amire szükséged van. A többi online beszerezhetõ.
Recommended Posts