Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vga kimenet Tv-re!

Recommended Posts

Posted

Üdv!

Az új laptopomon sajnos megfeledkeztek a S-Video kimenetrõl...

(ASUS A6Rp - X200 ATI videókártya)

Gondoltam a Vga kimenet is megfelel a Tv-vel való összekötésre és rendeltem is neten egy Vga - Scart kábelt. Gondoltam hasonlóan mint a S-Video-s megoldásnál kipróbáltam.

Sajnos a Tv-n a kép fekete marad, sõt nem is tudom aktivizálni a második monitort.

Mi a megoldás?

Posted

Nem ismerem a készüléket, de ha nincs beépítve ez a lehetõség, akkor külsõ eszközzel meg lehet oldani. Sajnos ez drágább. >>> VGA - TV konverter

Posted

Köszönöm a választ!

TEhát csak külsõ eszközzel lehet megoldani. :(

Háát kár, hogy vásárlásnál ilyen elemi dologra nem is figyeltem..meg se fordulta fejemben , hogy van olyan gép amiben nincs S-video kimenet.

Szemétre velük!!

(A 4 éves Siemensemben is volt)

• 1 year later...
Posted

Helló!

Nekem is ez lenne a gondom. Én egy LCD tévére szeretném a laptopot kötni. A laptopon csak VGA kimenet van, a tévén van ugyan HDMI, de a füzet szerint nem alkalmas közvetlenül a PC összekötésére. Komponens bemenet van a tévén és találtam egy ilyen kábelt. Link Ezzel össze lehetne kötni? Vga - Scart csatlakozót nem találtam sehol, talán az is jó lenne?

Posted

Nem tesz említést PC ről, így nem kísérleteznék vele, sajnos többet nem tudok mondani.

Posted

Köszönöm. Akkor egyáltalán nem lehetséges? Nincs vagy nem lehet olyan kábelt csinálni aminek az egyik végén Vga csatlakozó van, a másik végén Scart? Az jó lenne?

• 1 month later...
Posted

Az én problémám egyszerűbb. Laptopot kötöttem TV-hez (vga-vga), viszont a TV-n csak a laptop háttérképe jelenik meg ikonok nélkül. Itt esetleg tud valaki segíteni, hogy mi lehet a megoldás?

Köszönettel!

Posted

Neked most kiterjesztett módban megy, ha "ikonosat" szeretnél, akkor állítsd klónozott módba. Nézz szét a beállítások között, megtalálod.