bekesia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Üdv! Az új laptopomon sajnos megfeledkeztek a S-Video kimenetrõl... (ASUS A6Rp - X200 ATI videókártya) Gondoltam a Vga kimenet is megfelel a Tv-vel való összekötésre és rendeltem is neten egy Vga - Scart kábelt. Gondoltam hasonlóan mint a S-Video-s megoldásnál kipróbáltam. Sajnos a Tv-n a kép fekete marad, sõt nem is tudom aktivizálni a második monitort. Mi a megoldás?
Laali Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nem ismerem a készüléket, de ha nincs beépítve ez a lehetõség, akkor külsõ eszközzel meg lehet oldani. Sajnos ez drágább. >>> VGA - TV konverter
bekesia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Köszönöm a választ! TEhát csak külsõ eszközzel lehet megoldani. Háát kár, hogy vásárlásnál ilyen elemi dologra nem is figyeltem..meg se fordulta fejemben , hogy van olyan gép amiben nincs S-video kimenet. Szemétre velük!! (A 4 éves Siemensemben is volt)
Lalee Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Helló! Nekem is ez lenne a gondom. Én egy LCD tévére szeretném a laptopot kötni. A laptopon csak VGA kimenet van, a tévén van ugyan HDMI, de a füzet szerint nem alkalmas közvetlenül a PC összekötésére. Komponens bemenet van a tévén és találtam egy ilyen kábelt. Link Ezzel össze lehetne kötni? Vga - Scart csatlakozót nem találtam sehol, talán az is jó lenne?
geri005 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nem tesz említést PC ről, így nem kísérleteznék vele, sajnos többet nem tudok mondani.
Lalee Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Köszönöm. Akkor egyáltalán nem lehetséges? Nincs vagy nem lehet olyan kábelt csinálni aminek az egyik végén Vga csatlakozó van, a másik végén Scart? Az jó lenne?
farin Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Az én problémám egyszerűbb. Laptopot kötöttem TV-hez (vga-vga), viszont a TV-n csak a laptop háttérképe jelenik meg ikonok nélkül. Itt esetleg tud valaki segíteni, hogy mi lehet a megoldás? Köszönettel!
Pjotr Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Neked most kiterjesztett módban megy, ha "ikonosat" szeretnél, akkor állítsd klónozott módba. Nézz szét a beállítások között, megtalálod.
Recommended Posts