Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Usb 2.0 vagy 1.1?

Recommended Posts

Posted

Szaiasztok...

Lehet hülyén hangzik a kérdés, mert ügy elvileg rá nézésre látszik.

De... gépembe én egy usb2.0 ás hubot raktam az alaplapra(elvileg alaplap usb1.1et támogat), s amióta abba usb2.0 mp3om lejátszót rakok, azóta a windows nem dumál hogy nem 2.0-ban van berakva...

Nincs valami segédprogram amivel meg tudnám nézni hogy konkrétan a géem mit lát? (everes is csak annyit ír ki hogy usb hub)

Elõre is köszi M

Posted

Rendszer -> Eszközkezelőben nem látszik? Amúgy valószínűleg azért nem dumál, mert Te USB 2.0-ra kötöd az eszközt. Az már más kérdés, hogy ez egy USB 1.1-et oszt szét.

Posted

Kicsit hasonló problémám van(nem vészes). A KG7 RAID alaplapom az 1.1-es USB támogat. Nekem viszont mindíg szövegel, hogy képes lenne a beledugott eszközzel gyorsabban üzemelni. Lehet-e driver frissétéssel változtatni ezen és hol találok megbízható USB2 drivert? Egyébként tökéletesen üzemel így is.

Posted
Szaiasztok...

Lehet hülyén hangzik a kérdés, mert ügy elvileg rá nézésre látszik.

De... gépembe én egy usb2.0 ás hubot raktam az alaplapra(elvileg alaplap usb1.1et támogat), s amióta abba usb2.0 mp3om lejáccót rakok, azóta a windows nem dumál hogy nem 2.0ásban van berakva...

Nincs valami segédprogram amivel megtudnám nézni hogy konkrétan a géem mit lát? (everes is csak annyit ír ki hogy usb hub)

Előre is köszi M

Nem, nem írja ki... :(

Lehet-e driver frissétéssel változtatni ezen ...?

én nem tudok iesmiről

• 9 months later...
Arkangyal1528464506
Posted

Mondjuk alapvetõen egy fájlt ha átmásolsz, akkor látsz sebesség különbséget, ebbõl is kiderülhet a verzió (pl. 12Mbps körüli 1.0, a sokkal gyorsabb 2.0 /szimpla terheléses gép, hogy reálisak legyünk :)/).

Posted

Az USB 1.0 nem 12Mbps. Csak az USB 1.1.

Egyébként az USB 1.0 1,5Mbps.

Arkangyal1528464506
Posted

Elírtam - téma is 1.1 -, de köszönöm a javítást, így korrekt.