Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A kérdésem a következõ:

Bármilyen filmet berakok a gépbe, elindul a PowerDVD és utána jön a kisablak, hogy nincs elég hely a winchesteren, és jön a lemezkarbantartó. Bármelyik lejátszóval elindítva a filmet ezt csinálja.

Mi lehet a probléma???

• 1 month later...
Posted

Látom már rég kérdezted, de azért egy egyértelmû dolgot válaszolnék. Kevés a hely a merevlemezeden. Szabadíts fel helyet.

Ciao.

• 2 months later...
Posted

A VLC media player 0.8.6a változatát telepítettem Vistára. Elõtte eltávolította az elõzõ, 0.8.5-ös változatot. Most viszont ez az új nem játssza le a DVD filmeket. Hang van, kép nincs.

Valami más ingyenes DVD lejátszó program kellene. Nem tudtok egyet, ami bevált és Vista alatt is jó? Köszi!

Posted

Köszi!

Végül visszatettem a 0.8.5-ös VLC media playert, de ki fogom próbálni ezt a Gom Playert is. Viszont nem láttam tisztán a honlapon, hogy DVD filmet is le tudna játszani?

Posted

Sziasztok !

Azt szeretném megkérdezni,hogy a CyberLink Power DVD6-ot honnan tudnám letölteni.Korában meg volt,

sajnos XP ujra telepitve. (A kódja megvan,csak a progi nincs).Köszönöm elõre is.

Posted

Sziasztok!

kori köszönöm neked a tanácsot,már szuperál is.

Kösz mégegyszer subidubi.

merchajnalka
Posted

Sziasztok!

Ebben a topikban esett szó a Gom Playerrõl - ezért írok ide...

Feltettem ezt a progit, mert az a hír jár róla, hogy nem kell mellé külön kodek-csomagokat feltenni. Így is van részben (mindenféle filmem - avi,mpg, wmv - lejátszotta, hanggal, feliratokkal együtt) - egyedül a DVD-filmek lejátszásával akad problémám.

Hátha tudtok segíteni: egyszerûen nincs hang! Megy a kép, megy a felirat, de hang semmi!

Mitõl lehet ez?

Jobbegérgomb - DVD controlban látja a lejátszandó hanglehetõségeket is; úgyhogy végképp nem értem mi a gondja-baja!

Megnéztem a beállítási lehetõségeket, de nekem úgy tûnik minden rendben beállítva és a gépem hangszórója sincs kikapcsolva.

Segítsen ha tud valaki!

Köszönet

• 10 years later...
Posted

Üdvözletem!

A GOM Player videolejátszó indításkor mindig felszólít, hogy tegyem be a DVD-t a mechanikába. Mivelhogy a gépre letöltött médiafájlok lejátszásáról van szó, szeretném ha ezt a felszólítást mellőzni lehetne. Miként tudom ezt kiiktatni? Még megjegyzem, a GOM Player 2.3.16.5272-es verziójáról van szó.

Köszönöm előre is.

(Elnézést, ha nem jó helyre tettem fel a kérdést, de új felhasználó vagyok és még nem ismerem ki magamat itt eléggé)

Posted

Ez miért jó? Csak odáig próbáltam eljutni az oldalukon, hogy egyáltalán megnézzem, létezik-e hordozható változatban, hogy kipróbáljam, de a letöltésre kattintva agresszív módon Chrome kiegészítőt akart telepíteni a böngészőmbe (WTF?!?!?), és utána valami olyan fájlt dobott fel letöltésre, hogy azt bottal sem piszkáltam volna meg.

Tud valami extrát, amit olyan ipari szabványok, mint a VLC vagy a (sajnos haldokló) MPC-HC nem?

Posted (edited)

Már nem tudom, hogy milyen oldalról töltöttem le a GOM Playert, mert amit letöltök, azt át szoktam nézetni a Virustotal internetes víruskeresővel és ha az talál valamit, akkor máris törlöm és megpróbálom más oldalról letölteni (valószínű, hogy nem a http://player.gomlab.com oldalról töltöttem le, mert csak többszöri próbálkozás után sikerült a vírusmentes letöltés).

Én több videólejátszót használok, mert mindig akad valami, amit valamelyik nem viszi és akkor megpróbálom másikkal (a VLC szintén megvan, az MPC-HC-t nem ismerem).

Edited by Rudolf_Th
Posted

Most így hirtelen nem tudom megmondani, hogy mi volt az, amit a VLC nem vitt, de régebben akadt rá példa. Ez a megoldás nálam nagyon jól bevált, hogy válogathatok a lejátszók között, csak kissé zavar a GOM Player-nek ez az okoskodása, hogy kéri, tegyem be a mechanikába a DVD-t, amikor nagyon jól tudja, hogy a PC-n található videó lejátszásáról van szó.