csanesz Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A kérdésem a következõ: Bármilyen filmet berakok a gépbe, elindul a PowerDVD és utána jön a kisablak, hogy nincs elég hely a winchesteren, és jön a lemezkarbantartó. Bármelyik lejátszóval elindítva a filmet ezt csinálja. Mi lehet a probléma???
ProFiler Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Látom már rég kérdezted, de azért egy egyértelmû dolgot válaszolnék. Kevés a hely a merevlemezeden. Szabadíts fel helyet. Ciao.
eremit Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A VLC media player 0.8.6a változatát telepítettem Vistára. Elõtte eltávolította az elõzõ, 0.8.5-ös változatot. Most viszont ez az új nem játssza le a DVD filmeket. Hang van, kép nincs. Valami más ingyenes DVD lejátszó program kellene. Nem tudtok egyet, ami bevált és Vista alatt is jó? Köszi!
eremit Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Köszi! Végül visszatettem a 0.8.5-ös VLC media playert, de ki fogom próbálni ezt a Gom Playert is. Viszont nem láttam tisztán a honlapon, hogy DVD filmet is le tudna játszani?
kori Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Olvastam rolla, hogy lejátszik DVD-t is. Itt magyarul is.
subidubi Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni,hogy a CyberLink Power DVD6-ot honnan tudnám letölteni.Korában meg volt, sajnos XP ujra telepitve. (A kódja megvan,csak a progi nincs).Köszönöm elõre is.
subidubi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sziasztok! kori köszönöm neked a tanácsot,már szuperál is. Kösz mégegyszer subidubi.
merchajnalka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sziasztok! Ebben a topikban esett szó a Gom Playerrõl - ezért írok ide... Feltettem ezt a progit, mert az a hír jár róla, hogy nem kell mellé külön kodek-csomagokat feltenni. Így is van részben (mindenféle filmem - avi,mpg, wmv - lejátszotta, hanggal, feliratokkal együtt) - egyedül a DVD-filmek lejátszásával akad problémám. Hátha tudtok segíteni: egyszerûen nincs hang! Megy a kép, megy a felirat, de hang semmi! Mitõl lehet ez? Jobbegérgomb - DVD controlban látja a lejátszandó hanglehetõségeket is; úgyhogy végképp nem értem mi a gondja-baja! Megnéztem a beállítási lehetõségeket, de nekem úgy tûnik minden rendben beállítva és a gépem hangszórója sincs kikapcsolva. Segítsen ha tud valaki! Köszönet
Rudolf_Th Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Üdvözletem! A GOM Player videolejátszó indításkor mindig felszólít, hogy tegyem be a DVD-t a mechanikába. Mivelhogy a gépre letöltött médiafájlok lejátszásáról van szó, szeretném ha ezt a felszólítást mellőzni lehetne. Miként tudom ezt kiiktatni? Még megjegyzem, a GOM Player 2.3.16.5272-es verziójáról van szó. Köszönöm előre is. (Elnézést, ha nem jó helyre tettem fel a kérdést, de új felhasználó vagyok és még nem ismerem ki magamat itt eléggé)
payskin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ez miért jó? Csak odáig próbáltam eljutni az oldalukon, hogy egyáltalán megnézzem, létezik-e hordozható változatban, hogy kipróbáljam, de a letöltésre kattintva agresszív módon Chrome kiegészítőt akart telepíteni a böngészőmbe (WTF?!?!?), és utána valami olyan fájlt dobott fel letöltésre, hogy azt bottal sem piszkáltam volna meg. Tud valami extrát, amit olyan ipari szabványok, mint a VLC vagy a (sajnos haldokló) MPC-HC nem?
Rudolf_Th Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) Már nem tudom, hogy milyen oldalról töltöttem le a GOM Playert, mert amit letöltök, azt át szoktam nézetni a Virustotal internetes víruskeresővel és ha az talál valamit, akkor máris törlöm és megpróbálom más oldalról letölteni (valószínű, hogy nem a http://player.gomlab.com oldalról töltöttem le, mert csak többszöri próbálkozás után sikerült a vírusmentes letöltés). Én több videólejátszót használok, mert mindig akad valami, amit valamelyik nem viszi és akkor megpróbálom másikkal (a VLC szintén megvan, az MPC-HC-t nem ismerem). Edited August 9, 2017 by Rudolf_Th
Rudolf_Th Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Most így hirtelen nem tudom megmondani, hogy mi volt az, amit a VLC nem vitt, de régebben akadt rá példa. Ez a megoldás nálam nagyon jól bevált, hogy válogathatok a lejátszók között, csak kissé zavar a GOM Player-nek ez az okoskodása, hogy kéri, tegyem be a mechanikába a DVD-t, amikor nagyon jól tudja, hogy a PC-n található videó lejátszásáról van szó.
Recommended Posts